|
Recept na Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem
Recept na Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
8 nových brambor s pěknou slupkou 250 g tyčinek surimi 1 pórek (zejména zelená část) 150 ml smetany 1 velký neoloupaný stroužek česneku 4-6 lžic jemně strouhaného parmazánu 2 lžíce olivového oleje 1-2 lžíce másla sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem
Recept na Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem: Brambory dobře omyjeme, nakrájíme na měsíčky, neoplachujeme, pouze vysušíme v utěrce a vložíme je do pánve s rozpáleným máslem a olivovým olejem. Přihodíme neoloupaný stroužek česneku k ovonění brambor. Opékáme cca 5-7 minut dozlatova. Opečené brambory scedíme a zbavíme přebytečného oleje, přidáme kolečka pórku a necháme je zavadnout ve zbytkovém teple. Přidáme nakrájené surimi tyčinky a teprve nyní dobře osolíme. Přendáme do zapékací misky, zalijeme smetanou a zapékáme při 200°c 15 minut. Potom posypeme jemně nastrouhaným parmazánem a dopečeme dalších 5-10 minut. Podáváme horké.
Poznámka k receptu na Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem: Elizo.... a nezkusila jsi tyto bramburky nekdy treba s rybim masem?...muze to byt taky dobre....nejaka kvalitnejsi bila rybka,nebo i filet lososa....
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 07.11.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 8 nových brambor s pěknou slupkou 250 g tyčinek surimi 1 pórek (zejména zelená část) 150 ml smetany 1 velký neoloupaný stroužek česneku 4-6 lžic jemně strouhaného parmazánu 2 lžíce olivového oleje 1-2 lžíce másla sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|