|
Recept na Brambory ( gnocchi) zapečené s " balkánským" přelivem
Recept na Brambory ( gnocchi) zapečené s " balkánským" přelivem je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Brambory ( gnocchi) zapečené s " balkánským" přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Nebudu zde uvádět přesné množství surovin, záleží na velikosti zapékacích misek, popř. počtu konzumentů. Brambory ( gnocchi) minutkové maso ( kuřecí, panenka ...) zelené fazolky smetana na vaření balkánský sýr čerstvý rozmarýn sůl, pepř olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Brambory ( gnocchi) zapečené s " balkánským" přelivem
Recept na Brambory ( gnocchi) zapečené s " balkánským" přelivem: Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme vařit do osolené vody. Poté slijeme. Fazolky pokrájíme na menší kousky, taktéž je dáme vařit do osolené vody na cca 5 minut. Slijeme. Maso nakrájíme na kusy velikosti soust, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Brambory, maso a fazolky vložíme do zapékacích misek nebo pekáčku. Do výpeku nalijeme smetanu, zahřejeme, přidáme posekaný rozmarýn a rozmačkaný balkánský sýr, necháme zcela rozpustit, ochutnáme a pokud potřebuje omáčka dosolit, osolíme, a opepříme. Omáčkou zalijeme směs v zapékacích miskách a dáme zapéct do rozpálené trouby na 220C. Místo brambor můžeme použít také gnocchi, je ale potřeba více omáčky, neboť pojmou hodně tekutiny.
Poznámka k receptu na Brambory ( gnocchi) zapečené s " balkánským" přelivem: magdalenka:, Anna Kocikova: Děkuju
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brambory ( gnocchi) zapečené s " balkánským" přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 23.01.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: Nebudu zde uvádět přesné množství surovin, záleží na velikosti zapékacích misek, popř. počtu konzumentů. Brambory ( gnocchi) minutkové maso ( kuřecí, panenka ...) zelené fazolky smetana na vaření balkánský sýr čerstvý rozmarýn sůl, pepř olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brambory ( gnocchi) zapečené s " balkánským" přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brambory ( gnocchi) zapečené s " balkánským" přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brambory ( gnocchi) zapečené s " balkánským" přelivem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|