|
Recept na Brambory a křídla "HOREC"
Recept na Brambory a křídla "HOREC" je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Brambory a křídla "HOREC" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 ks křídel, sůl, celý kmín, smetana 30% nebo Rama Cremefine-1 lahvička, tvrdý sýr-asi 100g, asi 4 kusy menších brambor, olej..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Brambory a křídla "HOREC"
Recept na Brambory a křídla "HOREC": Brambory očistíme a nakrájíme na kolečka. Vložíme do pekáčku vymazaného olejem, osolíme a dáme do trouby péct na 30 minut. Mezitím si najemno nastrouháme sýr a spojíme jej se smetanou. Po 30 minutách potřeme brambory touto směsí a pečeme do zrůžovění. Totéž uděláme s křídly. Asi 10-05 min před dopečením potřeme sýrovou směsí a pečeme dorůžova. Podáváme se zeleninovým salátem.
Poznámka k receptu na Brambory a křídla "HOREC": Anna Kocikova:
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brambory a křídla "HOREC", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 11.04.2012
- Počet porcí: 1 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4 ks křídel, sůl, celý kmín, smetana 30% nebo Rama Cremefine-1 lahvička, tvrdý sýr-asi 100g, asi 4 kusy menších brambor, olej.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brambory a křídla "horec",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brambory a křídla "HOREC" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brambory a křídla "HOREC"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|