|
Recept na Bramborový salát s cibulkami a pečenou makrelou
Recept na Bramborový salát s cibulkami a pečenou makrelou je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Bramborový salát s cibulkami a pečenou makrelou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g menších salátových brambor uvařených ve slupce 1 sklenka sterilovaných cibulek 2 - 3 jarní cibulky čerstvý kopr ( kdo ho nemá rád, může vynechat) 2PL majonézy 2PL zakysané smetany 1PL mléka nebo smetany na vaření 1 - 2KL dijónské hořčice čerstvě mletý pepř sůl olej Dále 2 vyfiletované makrely olej + máslo na opečení pepř ( možno použít citrónový) sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborový salát s cibulkami a pečenou makrelou
Recept na Bramborový salát s cibulkami a pečenou makrelou: Brambory i se slupkou, pokud mají pěknou, nakrájíme na kolečka a opečeme na pánvi nebo v troubě na plechu. Vyjmeme na papírovou utěrku a odsajeme přebytečný tuk. Po částečném zchladnutí je vložíme do misky, přidáme cibulky bez nálevu, pokrájené jarní cibulky i s natí, posekaný kopr a osolíme. Z majonézy, zakysané smetany, mléka, hořčice a čerstvě namletého pepře vymícháme hladkou zálivku, s kterou spojíme salát. Promícháme a vložíme do lednice. Makrelu pouze osolíme a zlehka opepříme, sama o sobě má výraznou chuť. Na pánvi rozpálíme olej s máslem a vložíme filety nejprve kůží dolů. Filety přidržíme, aby se nám nezkroutily. Otočíme a opečeme z druhé strany.
Poznámka k receptu na Bramborový salát s cibulkami a pečenou makrelou: Moje recepty najdete i na stránkách http://www.pazitka.cz/kucharky/andrea-motlikova/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborový salát s cibulkami a pečenou makrelou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea (Andrea)
- Datum vložení: 01.01.2014
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 500g menších salátových brambor uvařených ve slupce 1 sklenka sterilovaných cibulek 2 - 3 jarní cibulky čerstvý kopr ( kdo ho nemá rád, může vynechat) 2PL majonézy 2PL zakysané smetany 1PL mléka nebo smetany na vaření 1 - 2KL dijónské hořčice čerstvě mletý pepř sůl olej Dále 2 vyfiletované makrely olej + máslo na opečení pepř ( možno použít citrónový) sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborový salát s cibulkami a pečenou makrelou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborový salát s cibulkami a pečenou makrelou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborový salát s cibulkami a pečenou makrelou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|