RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bramborový salát cibulový - švábsky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bramborový salát cibulový - švábsky, recepty Bramborový salát cibulový - švábsky, Bramborový, salát, , cibulový, , -, , švábsky


Recept na Bramborový salát cibulový - švábsky

Recept na Bramborový salát cibulový - švábsky je zařazen v kategorii přílohy. K přípravě Bramborový salát cibulový - švábsky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg brambor středně veliké ocet sůl cukr 1 čajová lžička černý pepř - čerstvě umletý 3 cibule střední 1 červená cibule /nemusí být/ pár kapek slunečnicového oleje.

Bramborový salát  cibulový  -  švábsky
Zvětšit obrázek

Recept na Bramborový salát cibulový - švábsky

Recept na Bramborový salát cibulový - švábsky:
Uvařime si brambory ve slupce. Vodu pro vaření brambor osolíme třemi čajovými lžičkami soli. Dáme si vařit do další nádoby půl litru vody, přidáme ocet, tři čajové lžičky soli, cukr dle chuti a čerstvě umletý pepř. Uvaříme nálev a ochutnáme. Musí být přikře sladko-slano kyselý - jako na nakládaní okurek. Polovystydlé brambory oloupeme nakrájíme asi na 3-4 mm plátky. Dáme do mísy a zalejeme teplým ne horkým nálevem, tak aby byly ponořeny. Počkáme až nám všechno vystydne na pokojovou teplotu a přidáme tři oloupané na kolečka nakrájené cibule. Promícháme a ochutnáme. Pokud je potřeba přidat sůl, přidáme. Necháme v lednici úplně vychladit a ochutnáme podruhé. Cibule a brambory berou sůl, takže je možné ještě přisolit. Necháme v lednici 24 hodin a podáváme ke smaženému kapru nebo řízkům. Těsně před podávaním mužeme k salátu přidat čerstvě nakrájena kolečka červené cibule a pokapat slunečnicovým olejem.Podáváme s mísou i s nálevem s děrovanou naběračkou. Nesmí to oschnout.

Poznámka k receptu na Bramborový salát cibulový - švábsky:
Nevím, jestli tu takový salát je, prohledávala jsem to, ale nenašla. Pokud tady je tak to smažu. Dělala ho moje tchýně vždy den před Štědrým večerem. Já ho dělám taky, manžel ho jí jenom tak z lednice a vždycky mám obavu, že večer už ke kapru nezbyde.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborový salát cibulový - švábsky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Veronika.Hrozna (Veronika Hrozna)
  • Datum vložení: 11.02.2014
  • Počet porcí: 6-8 porcí
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Přílohy
  • Suroviny: 1 kg brambor středně veliké ocet sůl cukr 1 čajová lžička černý pepř - čerstvě umletý 3 cibule střední 1 červená cibule /nemusí být/ pár kapek slunečnicového oleje
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborový salát cibulový - švábsky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborový salát cibulový - švábsky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborový salát cibulový - švábsky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist