|
Recept na Bramborovo-sýrové grilované "sendviče"
Recept na Bramborovo-sýrové grilované "sendviče" je zařazen v kategorii grilování.
K přípravě Bramborovo-sýrové grilované "sendviče" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 velké brambory (nejlépe typu A, aby se nám nerozpadly) sůl, pepř tymián, rozmarýn (od každého lžička sušeného nebo polévková lžíce čerstvého) 3 stroužky česneku tvrdý sýr (ementál, gouda, uzený eidam..) popř. olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborovo-sýrové grilované "sendviče"
Recept na Bramborovo-sýrové grilované "sendviče": Brambory pečlivě omyjeme a i se slupkou nakrájíme na 0,5 cm silné plátky. V hrnci uvedeme do varu vodu, do které dáme sůl, pepř, bylinky a na plátky nakrájený česnek. Do vařící vody vhodíme plátky brambor a vaříme ne zcela doměkka. Pak brambory scedíme a necháme vychladnout. Vždy mezi dva plátky brambor dáme sýr (použijeme buď plátkový, nebo strouhaný, já jsem měla strouhaný uzený eidam...), přimáčkneme a takto vzniklý "sendvič" grilujeme po obou stranách dozlatova. Před grilováním můžeme ještě brambory potřít lehce olejem, do kterého můžeme přidat třeba koření na americké brambory, ale pokud je použijeme jako přílohu k masu, není to třeba, brambory nasáknou tuk a šťávu z masa.
Poznámka k receptu na Bramborovo-sýrové grilované "sendviče": Letos jsem ještě negriloval, asi ani nebudu, tak to zkusím v remosce
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborovo-sýrové grilované "sendviče", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Danca
- Datum vložení: 18.10.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Grilování
- Suroviny: 4 velké brambory (nejlépe typu A, aby se nám nerozpadly) sůl, pepř tymián, rozmarýn (od každého lžička sušeného nebo polévková lžíce čerstvého) 3 stroužky česneku tvrdý sýr (ementál, gouda, uzený eidam..) popř. olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborovo-sýrové grilované "sendviče",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborovo-sýrové grilované "sendviče" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborovo-sýrové grilované "sendviče"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|