|
Recept na Bramborovo - smetanové pagáče
Recept na Bramborovo - smetanové pagáče je zařazen v kategorii slané pečivo.
K přípravě Bramborovo - smetanové pagáče budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
550g hladkej múky 50ml vlažného mlieka 1/2 sáčku sušeného droždia 1 čl cukru 250g Hery 175ml kyslej smotany 1pl soli 350g uvarených zemiakov 2 celé vajíčka + 1 vajíčko na potieranie.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborovo - smetanové pagáče
Recept na Bramborovo - smetanové pagáče: Zemiaky dáme uvariť v osolenej vode, potom ich rozpučíme, pridáme vajíčka, mlieko, kyslú smotanu a maslo, soľ, cukor, dobre premiešame a dáme do pekárničky. Pridáme múku a droždie. Zapneme program cesto. Po vykysnutí 2-krát prekladáme, ked rozvaľkáme, troška posypeme múkou a popicháme vidličkou. Vykrajujeme a potrieme vajíčkom. Pečieme na 170-180°C 15-20 min podľa rúry. Cesto po vykysnutí je troška redšie, ale dá s ním dobre pracovať (poprípade môžeme pridať troška muky ešte).
Poznámka k receptu na Bramborovo - smetanové pagáče: Recept som dostala od kamošky a musím povedať, že sú ľahučké a veľmi chutné.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborovo - smetanové pagáče, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mia2404
- Datum vložení: 23.03.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Slané pečivo
- Suroviny: 550g hladkej múky 50ml vlažného mlieka 1/2 sáčku sušeného droždia 1 čl cukru 250g Hery 175ml kyslej smotany 1pl soli 350g uvarených zemiakov 2 celé vajíčka + 1 vajíčko na potieranie
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborovo - smetanové pagáče,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborovo - smetanové pagáče - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborovo - smetanové pagáče
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|