|
Recept na Bramborovo-rybí karbanátky
Recept na Bramborovo-rybí karbanátky je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Bramborovo-rybí karbanátky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
350 g brambor oloupaných, nakrájených na kostičky, 300 ml mléka, sůl, pepř, 400 g tresky nebo mořské štiky, 1 lžička hrubozrnné hořčice, 2 vrchovaté lžíce tatarské omáčky nebo majonézy, 2 jarní cibulky i s natí, hrst hladkolisté petrželky, 1 citron, kůra z citronu. Na obalení: hladká mouka, 2 vejce, čerstvá strouhanka a slunečnicový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborovo-rybí karbanátky
Recept na Bramborovo-rybí karbanátky: Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka cca 15-20 min. Mezitím vlijeme mléko do hrnce, osolíme, opepříme a vložíme rybu a na mírném plameni vaříme 5-10 minut. Potom rybu vyjmeme a osušíme ubrouskem. Uvařené brambory zcedíme a dáme na pánev a na mírním plameni je dáme zaschnout. Pak je rozmačkáme šťouchadlem, přidáme k nim hořčici, majonézu nebo tatarku, jarní cibulku, kůru z jednoho citronu a petrželku a natrhané kousky ryby. Podle chuti osolíme a opepříme. /Už v této podobě je to velice dobré/. Pomoučenýma rukama uděláme 8-10 oválných karbanátků. Obalíme je v trojobalu - mouka, vejce a čerstvá strouhanka. Smažíme ze všech stran dozlatova. Podáváme s uvařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou nebo pouze se zeleninovým salátem.
Poznámka k receptu na Bramborovo-rybí karbanátky: Zdroj: magazín Albert
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborovo-rybí karbanátky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: BILKOVAI (Iveta Bílková)
- Datum vložení: 10.07.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 350 g brambor oloupaných, nakrájených na kostičky, 300 ml mléka, sůl, pepř, 400 g tresky nebo mořské štiky, 1 lžička hrubozrnné hořčice, 2 vrchovaté lžíce tatarské omáčky nebo majonézy, 2 jarní cibulky i s natí, hrst hladkolisté petrželky, 1 citron, kůra z citronu. Na obalení: hladká mouka, 2 vejce, čerstvá strouhanka a slunečnicový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborovo-rybí karbanátky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborovo-rybí karbanátky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborovo-rybí karbanátky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|