RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bramborovo-rybí karbanátky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bramborovo-rybí karbanátky, recepty Bramborovo-rybí karbanátky, Bramborovo-rybí, karbanátky


Recept na Bramborovo-rybí karbanátky

Recept na Bramborovo-rybí karbanátky je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Bramborovo-rybí karbanátky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
350 g brambor oloupaných, nakrájených na kostičky, 300 ml mléka, sůl, pepř, 400 g tresky nebo mořské štiky, 1 lžička hrubozrnné hořčice, 2 vrchovaté lžíce tatarské omáčky nebo majonézy, 2 jarní cibulky i s natí, hrst hladkolisté petrželky, 1 citron, kůra z citronu. Na obalení: hladká mouka, 2 vejce, čerstvá strouhanka a slunečnicový olej.

Bramborovo-rybí karbanátky
Zvětšit obrázek

Recept na Bramborovo-rybí karbanátky

Recept na Bramborovo-rybí karbanátky:
Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka cca 15-20 min. Mezitím vlijeme mléko do hrnce, osolíme, opepříme a vložíme rybu a na mírném plameni vaříme 5-10 minut. Potom rybu vyjmeme a osušíme ubrouskem. Uvařené brambory zcedíme a dáme na pánev a na mírním plameni je dáme zaschnout. Pak je rozmačkáme šťouchadlem, přidáme k nim hořčici, majonézu nebo tatarku, jarní cibulku, kůru z jednoho citronu a petrželku a natrhané kousky ryby. Podle chuti osolíme a opepříme. /Už v této podobě je to velice dobré/. Pomoučenýma rukama uděláme 8-10 oválných karbanátků. Obalíme je v trojobalu - mouka, vejce a čerstvá strouhanka. Smažíme ze všech stran dozlatova. Podáváme s uvařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou nebo pouze se zeleninovým salátem.

Poznámka k receptu na Bramborovo-rybí karbanátky:
Zdroj: magazín Albert

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborovo-rybí karbanátky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: BILKOVAI (Iveta Bílková)
  • Datum vložení: 10.07.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 350 g brambor oloupaných, nakrájených na kostičky, 300 ml mléka, sůl, pepř, 400 g tresky nebo mořské štiky, 1 lžička hrubozrnné hořčice, 2 vrchovaté lžíce tatarské omáčky nebo majonézy, 2 jarní cibulky i s natí, hrst hladkolisté petrželky, 1 citron, kůra z citronu. Na obalení: hladká mouka, 2 vejce, čerstvá strouhanka a slunečnicový olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborovo-rybí karbanátky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborovo-rybí karbanátky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborovo-rybí karbanátky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist