|
Recept na Bramborová Pljeskavice z vepřového mletého masa
Recept na Bramborová Pljeskavice z vepřového mletého masa je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Bramborová Pljeskavice z vepřového mletého masa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vepřového mletého masa 500 g najemno nastrouhaných syrových brambor 1 větší cibule 5 stroužků česneku l lžíce sladké mleté papriky 1 lžíce pálivé mleté papriky- mohou být 2 lžíce sladké papriky 1 lžička podravky 1 lžička prášku do pečiva olivový olej strouhanka-nemusí být(já dala) pažitka pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborová Pljeskavice z vepřového mletého masa
Recept na Bramborová Pljeskavice z vepřového mletého masa: Pokud máme už koupené mleté maso, tak ho pomeleme ještě jednou, aby bylo jemné až mazlavé, přidáme k němu na jemno nastrouhané brambory, mleté papriky, pepř, podravku, prášek do pečiva, 3 lžíce olivového oleje a sůl. Všechno řádně a déle promícháváme rukou, matláme-patláme, aby bylo maso co nejjemnější a necháme ho 1-2 hodiny v lednici odpočinout. Zatím si nakrájíme cibuli nadrobno, česnek protlačíme, pažitku nasekáme a přidáme vše do odpočinutého masa a znova ručně pracně promícháme. Do pánve-pokud možno grilovací dáme minimum oleje na dno, v ruce utvoříme placaté oválky, které smažíme z obou stran, nejdříve zprudka, pak snížíme příkon tepla a dopečeme. Můžeme před pečením placky zlehka obalit ve strouhance a oklepeme, aby jí tam nebylo moc.
Poznámka k receptu na Bramborová Pljeskavice z vepřového mletého masa: Pljeskavici jsem jedla poprvé před mnoha lety v Chorvatsku, kde jsme si jí kupovali téměř denně, jak nám chutnala a od té doby jí občas dělám i doma, je to hodně šťavnaté. Vůbec jsem netušila, že by tu nebyla, ale našla jsem jen jednu a jinou, proto já dávám k vyzkoušení.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborová Pljeskavice z vepřového mletého masa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 23.08.2013
- Počet porcí: 8 ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 500 g vepřového mletého masa 500 g najemno nastrouhaných syrových brambor 1 větší cibule 5 stroužků česneku l lžíce sladké mleté papriky 1 lžíce pálivé mleté papriky- mohou být 2 lžíce sladké papriky 1 lžička podravky 1 lžička prášku do pečiva olivový olej strouhanka-nemusí být(já dala) pažitka pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborová pljeskavice z vepřového mletého masa,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborová Pljeskavice z vepřového mletého masa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborová Pljeskavice z vepřového mletého masa
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|