|
Recept na Bramborová placka s chutí Itálie
Recept na Bramborová placka s chutí Itálie je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Bramborová placka s chutí Itálie budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 velké moučné brambory 2 lžíce pokrájených sušených rajčat 2 lžíce pokrájených černých oliv (naložených) sůl, pepř, bazalka (nejlépe čerstvá) na smažení olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborová placka s chutí Itálie
Recept na Bramborová placka s chutí Itálie: Brambory oloupeme a nastrouháme na hrubší nudličky. Necháme chvíli stát, potom z nich vymačkáme vodu, kterou zachytíme. Až se usadí škrob, vodu slijeme a škrob přidáme zpátky k bramborám. Osolíme, mírně opepříme, vmícháme olivy, rajčata a na kousky natrhanou bazalku. Na nepřilnavé pánvi zahřejeme trochu oleje, rozprostřeme na ni bramborovou směs a rukou trochu umačkáme. Na mírném ohni smažíme, dokud nezačnou zlátnout okraje. Potom placku otočíme a dosmažíme i z druhé strany. Podáváme horké, bez další přílohy (velcí mlsouni si mohou na talíři posypat parmazánem :-) )
Poznámka k receptu na Bramborová placka s chutí Itálie: Tuhle lehoučkou mňamku jsme měli včera k obědu,bohužel jsem neměla čas vyfotit... tak snad příště...:-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborová placka s chutí Itálie, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Danca
- Datum vložení: 12.06.2012
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 2 velké moučné brambory 2 lžíce pokrájených sušených rajčat 2 lžíce pokrájených černých oliv (naložených) sůl, pepř, bazalka (nejlépe čerstvá) na smažení olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborová placka s chutí itálie,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborová placka s chutí Itálie - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborová placka s chutí Itálie
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|