|
Recept na Bramborákové celozrnné bagety
Recept na Bramborákové celozrnné bagety je zařazen v kategorii domácí pekárna.
K přípravě Bramborákové celozrnné bagety budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
150g vody, 200g syrovátky, 2 lžičky cukru, 25g droždí, 200g pšeničné celozrnné mouky, 150g pšeničné chlebové mouky, 260g hladké mouky, 2 lžičky soli, 50-60g bramboráku v prášku, 70g olivového oleje..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborákové celozrnné bagety
Recept na Bramborákové celozrnné bagety: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, sypké a nastavíme program Těsto. Pak těsto vyndáme, dobře propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bagetu. Necháme nakynout na plechu, potřeme vejcem, sypneme semínky a upečeme ve vyhřáté troubě.
Poznámka k receptu na Bramborákové celozrnné bagety: Na pečení baget používám bagetové plechy s nepřilnavým povrchem. Není to nutnost, ale jako pomocník jsou vynikající. Podrží těsto a dají mu požadovaný tvar, nemusí se vymazávat a přesto z nich bagetky krásně sjedou a pokud se plech ušpiní (třeba vajíčkem), stačí ho otřít hadříkem. Zároveň se na nich bagetky pečou jakoby odspodu, takže pak mají kůrku ze všech stran.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborákové celozrnné bagety, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cathleen
- Datum vložení: 15.08.2009
- Počet porcí: 4 kusy asi po 290g
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Domácí pekárna
- Suroviny: 150g vody, 200g syrovátky, 2 lžičky cukru, 25g droždí, 200g pšeničné celozrnné mouky, 150g pšeničné chlebové mouky, 260g hladké mouky, 2 lžičky soli, 50-60g bramboráku v prášku, 70g olivového oleje.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborákové celozrnné bagety,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborákové celozrnné bagety - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborákové celozrnné bagety
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|