RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bramboráková pizza šumavská

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bramboráková pizza šumavská, recepty Bramboráková pizza šumavská, Bramboráková, pizza, šumavská


Recept na Bramboráková pizza šumavská

Recept na Bramboráková pizza šumavská je zařazen v kategorii bramborová jídla. K přípravě Bramboráková pizza šumavská budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Bramborákové těsto: Brambory Hladká mouka vejce česnek třený nebo lisovaný pepř sůl majoránka Smaženice: Houby směs (čerstvé, mražené, n. sušené a předem namočené a vymačkané) cibule (česnek) ml. pepř sůl sádlo na vymaštění pekáče sýr strouhaný kečup.

Bramboráková pizza šumavská
Zvětšit obrázek

Recept na Bramboráková pizza šumavská

Recept na Bramboráková pizza šumavská:
Udělat klasické bramborákové těsto: Strouhané syrové brambory smíchat s vejcem, hrstí mouky, solí, pepřem, rozemnutou majoránkou a prolisovaným (utřeným) česnekem. Každý podle svého gusta... Do sádlem hodně vymaštěného pekáčku rozprostřít POLOVINU bramborákového těsta a dát péci cca 1/2h v rozpálené troubě (cca 200 st.C), až se těsto srazí a na povrchu trochu zezlátne. Mezitím si připravit na pánvičce houbovou směs, pokrájené houby podusit na osmahlé cibulce na sádle (n. oleji, někdo i na troše podrceného česneku podle J. Wericha), opepřené, osolené, ALE BEZ VAJEC! Vydusit do polotuhé konzistence. Houbovou směs navrstvit na první část upečeného bramboráku v pekáčku, podél stěn nechat volnou mezeru a pak převrstvit druhou částí bramborákové směsi. Celé to pak dát do trouby dopéct při cca 200 st.C asi 1/2h, než opět povrch zezlátne. Po naložení porcí na talíře je možné povrch šumavské pizzy pokecat kečupem, jak kdo má rád. Bramborákovou pizzu v pekáčku je možné posypat strouhaným sýrem a dát ještěš krátce zapéct do trouby, než sýr se rozpustí, zapeče a zezlátne.

Poznámka k receptu na Bramboráková pizza šumavská:
Toto je původní recept mého kamaráda K.Č., bohužel již mrtvého. Množství surovin je třeba upravit podle počtu strávníků, množství hub, atd. Každý má svůj "zaručený" recept na bramborákové těsto, proto neuvádím detailní rozpis surovin.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramboráková pizza šumavská, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: ejajama
  • Datum vložení: 30.05.2013
  • Počet porcí: 5-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bramborová jídla
  • Suroviny: Bramborákové těsto: Brambory Hladká mouka vejce česnek třený nebo lisovaný pepř sůl majoránka Smaženice: Houby směs (čerstvé, mražené, n. sušené a předem namočené a vymačkané) cibule (česnek) ml. pepř sůl sádlo na vymaštění pekáče sýr strouhaný kečup
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramboráková pizza šumavská, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramboráková pizza šumavská - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramboráková pizza šumavská

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist