|
Recept na Bramborák se zelím a uzeninou ala "frncábník"
Recept na Bramborák se zelím a uzeninou ala "frncábník" je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Bramborák se zelím a uzeninou ala "frncábník" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 gramu brambor 300 g libovolne uzeniny /slaniny/ 300 gramu duseneho kysaneho zeli 160 gramu hladke mouky 2 vejce 1 a 1/2 dcl mleka 5 strouzku cesneku 2 lzicky majoranky 1 lzicka kminu pepr, kapka tekute vegety sadlo nebo olej na smazeni.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborák se zelím a uzeninou ala "frncábník"
Recept na Bramborák se zelím a uzeninou ala "frncábník": 1/Kysane zeli a uzeninu si v nadobe nejdrive podusime. 2/Syrove brambory oloupeme, nastrouhame do misy. Nechame chvili stat, zbylou vodu vymackame. K bramborum pridame vejce, mleko, cesnek, kmin, majoranku, trosku tekute vegety /nebo soli/, pepr, a polovinu smesi z poduseneho zeli a podusene uzeniny. Vse radne promichame. Na panvi si rozehrejeme tuk nebo olej a sberackou nalijeme testo do placicek silnych asi pul cm a z obou stran opekame. Takto pokracujeme az do konce testa. Pak upecene bramboraky osusime od oleje /tuku/ a jeste teple oblozime zbylou polovinou duseneho zeli a uzeniny. Podavame takto teple s oblohou.
Poznámka k receptu na Bramborák se zelím a uzeninou ala "frncábník": Uzenina libovolna a to bud slanina nebo uzenina libova.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborák se zelím a uzeninou ala "frncábník", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 24.05.2011
- Počet porcí: 10
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 600 gramu brambor 300 g libovolne uzeniny /slaniny/ 300 gramu duseneho kysaneho zeli 160 gramu hladke mouky 2 vejce 1 a 1/2 dcl mleka 5 strouzku cesneku 2 lzicky majoranky 1 lzicka kminu pepr, kapka tekute vegety sadlo nebo olej na smazeni
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborák se zelím a uzeninou ala "frncábník",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborák se zelím a uzeninou ala "frncábník" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborák se zelím a uzeninou ala "frncábník"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|