|
Recept na Boží hodová kachna
Recept na Boží hodová kachna je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Boží hodová kachna budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
kachní prsa bez kosti Zelí: červené sterilované zelí, červené víno, 1 syrový strouhaný brambor na zahuštění, nakrájená jablka, cukr, sůl Bramborové knedlíky: uvařené nastrouhané brambory, 1vejce, polohrubá mouka dle potřeby, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Boží hodová kachna
Recept na Boží hodová kachna: Kachní prsa: maso umyjeme, očistíme, osolíme, podlijeme vodou a pečeme do zlatova. Zelí: zelí zalijeme červeným vínem, uvaříme do změknutí, zahustíme strouhaným bramborem, ochutíme solí, cukrem a vložíme nakrájená jablka a prohřejeme. Nakonec zaliji výpekem z kačeny. Bramborový knedlík: uvařené nastrouhané brambory necháme vychladit, přidáme vejce, sůl a mouku dle potřeby. Vytvarujeme bochánky a vaříme asi 20 minut. Až máme vše uvařené a horké, tak si to naservírujeme na mísu, knedlíky polejeme výpekem a papáme.
Poznámka k receptu na Boží hodová kachna: hej, par dalsich cool typu na pripravu kachny ale i kralika sem nasel zde: http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/skola-vareni-spravna-priprava-kachny-a-kralika/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Boží hodová kachna, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aranosi
- Datum vložení: 08.05.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: kachní prsa bez kosti Zelí: červené sterilované zelí, červené víno, 1 syrový strouhaný brambor na zahuštění, nakrájená jablka, cukr, sůl Bramborové knedlíky: uvařené nastrouhané brambory, 1vejce, polohrubá mouka dle potřeby, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na boží hodová kachna,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Boží hodová kachna - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Boží hodová kachna
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|