|
Recept na Boršč - trochu podle mě
Recept na Boršč - trochu podle mě je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Boršč - trochu podle mě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g hovězího masa 2 malé červené řepy 1/4 hlávky zelí 2 mrkve 1 petržel 1/2 celeru 4 nebo 5 brambor 2 bobkové listy 2 hřebíčky (můžeme celý pepř,nové koření) sádlo nebo máslo 1 cibuli 2 lžíce rajského protlaku hl.mouku sůl, petrželka,cukr, ocet smetana kysaná.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Boršč - trochu podle mě
Recept na Boršč - trochu podle mě: Maso vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme přidáme bobk.list, hřebíček (pepř,nové koření).Vaříme asi hodinu,podle kvality masa. Mezitím červenou řepu uvaříme zvlášť, sloupneme ji a pokrájíme na drobné kostičky. Pokrájíme brambory, zeleninu, a zelí na drobné nudličky. Nakrájenou cibuli zpěníme na sádle či másle, přidáme mouku a zhotovíme jíšku. Maso vyjmem z vody a pokrájíme na kostičky.Do Vývaru z masa vložíme zeleninu,zelí a brambory.Povaříme,dodáme č.řepu a maso. Dochutíme rajským protlakem, cukrem, octem a solí. Zahustíme jíškou a krátce povaříme.Ještě přidáme zelenou nať. Porce na talíři zjemníme kysanou smetanou.
Poznámka k receptu na Boršč - trochu podle mě: Do polévky můžeme ještě dát kostičky šunky nebo párku....
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Boršč - trochu podle mě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aanet3
- Datum vložení: 05.11.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 500g hovězího masa 2 malé červené řepy 1/4 hlávky zelí 2 mrkve 1 petržel 1/2 celeru 4 nebo 5 brambor 2 bobkové listy 2 hřebíčky (můžeme celý pepř,nové koření) sádlo nebo máslo 1 cibuli 2 lžíce rajského protlaku hl.mouku sůl, petrželka,cukr, ocet smetana kysaná
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na boršč - trochu podle mě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Boršč - trochu podle mě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Boršč - trochu podle mě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|