|
Recept na Boršč II.
Recept na Boršč II. je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Boršč II. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250 g masa (1/3 hovězího, 1/3 vepřového, 1/3 uzeného) · sůl, 100 g kořenové zeleniny · 100 g červené řepy · 40 g sádla, 2 rajčata · 4 lžíce rajského protlaku · 20 g hladké mouky · 200 g brambor · 100 g bílého hlávkového zelí · 1 bobkový list, mletý černý pepř · zakysaná smetana, pažitka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Boršč II.
Recept na Boršč II.: Maso uvaříme v osolené vodě s očištěnou a pokrájenou kořenovou zeleninou. Měkké maso a zeleninu vyjmeme a vývar přecedíme. Červenou řepu nakrájíme na nudličky a dusíme na polovině sádla s rajským protlakem. Zalijeme vývarem z masa, vmícháme jíšku připravenou ze zbytku sádla a z mouky, přidáme očištěné a pokrájené brambory, pokrájené bílé hlávkové zelí, bobkový list, mletý pepř a oloupaná pokrájená rajčata. Vše uvaříme doměkka, přimícháme pokrájené uvařené maso se zeleninou a dochutíme rozetřeným česnekem. Do porcí na talíři přidáme dle chuti zakysanou smetanu a nasekanou pažitku. Boršč musí být hustý.
Poznámka k receptu na Boršč II.: Zkusila jsem ho a je vynikající díky za recept
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Boršč II., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jitka a Vlastik
- Datum vložení: 22.05.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 250 g masa (1/3 hovězího, 1/3 vepřového, 1/3 uzeného) · sůl, 100 g kořenové zeleniny · 100 g červené řepy · 40 g sádla, 2 rajčata · 4 lžíce rajského protlaku · 20 g hladké mouky · 200 g brambor · 100 g bílého hlávkového zelí · 1 bobkový list, mletý černý pepř · zakysaná smetana, pažitka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na boršč ii.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Boršč II. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Boršč II.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|