|
Recept na Boloňské špagety III
Recept na Boloňské špagety III je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě Boloňské špagety III budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300 g vepřové kotlety a 100 g hovězích žeber, 1 střední cibule, ½ lžičky badyánu, špetka koření zaziky, 4 rajská jablíčka, 1 paprika žlutá, sůl, pepř, koření na mleté maso 1/3 lžičky a na vepřové špetku/, trochu worchestru, čerstvá petrželka a čerstvá nať petržele, 5-6 lžic kečupu, sýr/eidem,../, olej, špetka masoxu, 1 stroužek česneku/nemusí být, kdo ho nemá rád/.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Boloňské špagety III
Recept na Boloňské špagety III: Maso umeleme/já ho rozmixuji, jelikož v mlýnku pak zůstává hodně zbytků/, cibulku rozmixujeme na jemno a přidáme rozlisovaný česnek, koření/badyán, sůl, pepř, koření na mleté a na vepřové maso/. Vše smícháme a osmahneme na oleji, maso od sebe oddělujeme, aby bylo na kousky, jelikož se lepí. Smažíme asi 5 minut za stálého míchání. Střední hrnec zaplníme do půlky vodou, přidáme nakrájená rajčata a papriku, usmažené maso, worchester, nakrájenou petrželku ,masox. Uzavřeme pokličkou a dusíme 30 minut. Po podušení přidáme ještě trochu soli/dle potřeby/a 1 lžičku sladké papriky, zahustím moukou a přidám kečup. Příloha špagety, ale mohou být i jiné těstoviny. Nakonec posypu sýrem dle chuti.
Poznámka k receptu na Boloňské špagety III: Fotku jsem zatím neudělala, ale napravím to v dohledné době :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Boloňské špagety III, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Iwakk (Iveta)
- Datum vložení: 03.10.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: 300 g vepřové kotlety a 100 g hovězích žeber, 1 střední cibule, ½ lžičky badyánu, špetka koření zaziky, 4 rajská jablíčka, 1 paprika žlutá, sůl, pepř, koření na mleté maso 1/3 lžičky a na vepřové špetku/, trochu worchestru, čerstvá petrželka a čerstvá nať petržele, 5-6 lžic kečupu, sýr/eidem,../, olej, špetka masoxu, 1 stroužek česneku/nemusí být, kdo ho nemá rád/
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na boloňské špagety iii,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Boloňské špagety III - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Boloňské špagety III
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|