|
Recept na „Boloňská“ omáčka ze sojového granulátu
Recept na „Boloňská“ omáčka ze sojového granulátu je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě „Boloňská“ omáčka ze sojového granulátu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
½ balení sojového granulátu vývar (stačí z kostky, případně voda a sušené bylinky – libeček, celerová nať, petrželka) 2 cibule 3 stroužky česneku 1 konzerva sterilovaných rajčat (450 g) 130 g rajského protlaku 1 lžička sušené bazalky 1 lžička sušeného oregana olej sůl pepř cukr čerstvá bazalka na ozdobu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na „Boloňská“ omáčka ze sojového granulátu
Recept na „Boloňská“ omáčka ze sojového granulátu: Sojový granulát nasypeme do 1.5 litru vývaru nebo vody s přídavkem soli a sušených bylinek. Za občasného promíchání 10 minut povaříme, poté scedíme a lehce vymačkáme. Mezitím si orestujeme nadrobno nasekanou cibuli, v polovině restování přidáme tenké plátky česneku. Přidáme sojový granulát, sterilovaná rajčata a protlak. Osolíme, přidáme bazalku a oregano, je-li základ příliš hustý, naředíme trochou vody a na mírném plameni asi 15 minut povaříme. Podle potřeby můžeme trochu dosladit. Na závěr dochutíme solí, čerstvě namletým pepřem a čerstvou bazalkou.
Poznámka k receptu na „Boloňská“ omáčka ze sojového granulátu: Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu „Boloňská“ omáčka ze sojového granulátu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: petram
- Datum vložení: 06.07.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: ½ balení sojového granulátu vývar (stačí z kostky, případně voda a sušené bylinky – libeček, celerová nať, petrželka) 2 cibule 3 stroužky česneku 1 konzerva sterilovaných rajčat (450 g) 130 g rajského protlaku 1 lžička sušené bazalky 1 lžička sušeného oregana olej sůl pepř cukr čerstvá bazalka na ozdobu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na „boloňská“ omáčka ze sojového granulátu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na „Boloňská“ omáčka ze sojového granulátu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď „Boloňská“ omáčka ze sojového granulátu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|