|
Recept na BÔČIKOVÉ REZNE
Recept na BÔČIKOVÉ REZNE je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě BÔČIKOVÉ REZNE budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g vepřového plecka, sůl, 1,5 dl mléka, 150 g ementálskeho syra alebo goudy, 100 g hladkej mouky, 1 vejce, 1-2 lyžice mlieka, 100 g strouhanky, olej na vyprážanie.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na BÔČIKOVÉ REZNE
Recept na BÔČIKOVÉ REZNE: Mäso umyjeme, pokrájame a zomelieme. Potom doňho primiešame soľ a mlieko. Mäsovú zmes uložíme na chladné miesto asi na 3 hodiny. Zvlášť postrúhame syr a pred úpravou ho primiešame k mäsovej zmesi, ktorú formujeme na rezne. Takto pripravené rezne obalíme v hladkej múke, v rozšľahanom vajci s mliekom a v strúhanke. Vypražíme v rozpálenom oleji po oboch stranách. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Poznámka k receptu na BÔČIKOVÉ REZNE: Iljuško zlatá,buď v pohodě,nic se nestalo a já už si poradím,opravdu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu BÔČIKOVÉ REZNE, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jojko (Jozef Parák)
- Datum vložení: 26.07.2008
- Počet porcí: 2 porcie
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 600 g vepřového plecka, sůl, 1,5 dl mléka, 150 g ementálskeho syra alebo goudy, 100 g hladkej mouky, 1 vejce, 1-2 lyžice mlieka, 100 g strouhanky, olej na vyprážanie
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bÔČikovÉ rezne,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na BÔČIKOVÉ REZNE - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď BÔČIKOVÉ REZNE
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|