Recept na Bílý chléb - můj první z domácí pekárny
Recept na Bílý chléb - můj první z domácí pekárny je zařazen v kategorii domácí pekárna.
K přípravě Bílý chléb - můj první z domácí pekárny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
350 ml vody vlažné 2 PL oleje olivového 2 ČL soli 2 ČL kmínu celého 500 g mouky pšeničné hladké 15 g droždí čerstvého.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bílý chléb - můj první z domácí pekárny
Recept na Bílý chléb - můj první z domácí pekárny: Do míchací nádoby dát suroviny v uvedeném pořadí. U mé pekárny je třeba ručně vařečkou vše trochu promíchat, pak vložit nádobu do trouby a zapnout automatický program AU2 - klasický bílý chléb. Po 2:10 hod.je upečeno. V troubě je třeba nechat chléb ještě cca 10 min, potom opatrně vyndat, chleba vyklopit, opatrně odstranit míchací lopatku a na mřížce nechat vychladnout.
Poznámka k receptu na Bílý chléb - můj první z domácí pekárny: Mám "Elektrickou pečící mini troubu De'Longhi Pangourmet EOB 2071", která je spojením malé el. trouby a DP s kulatou pečící formou. http://www.pangourmet.delonghi.com Chléb je velmi chutný, jen se při krájení trochu více drobí. --------------------- Při dalším pečení jsem 10% bílé mouky nahradila celozrnnou a 10% chlebovou pšeničnou (= 50 + 50 + 400 g)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bílý chléb - můj první z domácí pekárny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nadja (Naďa)
- Datum vložení: 27.04.2013
- Počet porcí: 1 ks cca 750 g
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Domácí pekárna
- Suroviny: 350 ml vody vlažné 2 PL oleje olivového 2 ČL soli 2 ČL kmínu celého 500 g mouky pšeničné hladké 15 g droždí čerstvého
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bílý chléb - můj první z domácí pekárny,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bílý chléb - můj první z domácí pekárny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bílý chléb - můj první z domácí pekárny
|
|