|
Recept na Bifteky loirských námořníků
Recept na Bifteky loirských námořníků je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Bifteky loirských námořníků budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Plátky hovězího zadního masa Cibule, kolik gramů masa tolik cibule pepř, sůl kyselá okurka příloha rýže.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bifteky loirských námořníků
Recept na Bifteky loirských námořníků: Maso nakrájíme na silnější plátky cca 1,5 cm,osolíme, opepříme, naklepeme. Do kastrolu dáme vrstvu nakrájené cibule na kolečka, vrstvu plátků masa na ně opět cibuli (maso nesmí být vidět opět maso a střídáme s cibulí. Vrchní vrstva je cibule. Přiklopíme, žádný omastek se nedává. Princip je v tom, že na velmi mírném ohni vaříme 4,5 hod. Měkké maso vyjmeme posypeme nastrouhanou kyselou okurkou, můžeme na něj dát kousek másla a podáváme s rýží.
Poznámka k receptu na Bifteky loirských námořníků: Dietní výborné jídlo.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bifteky loirských námořníků, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Casimanta
- Datum vložení: 03.09.2009
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: Plátky hovězího zadního masa Cibule, kolik gramů masa tolik cibule pepř, sůl kyselá okurka příloha rýže
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bifteky loirských námořníků,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bifteky loirských námořníků - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bifteky loirských námořníků
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|