|
Recept na Bavorská škvarková pomazánka
Recept na Bavorská škvarková pomazánka je zařazen v kategorii pomazánky.
K přípravě Bavorská škvarková pomazánka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300 - 500 g vepřového boku bez kůže(mohou být rovnou škvarky) 1 vajíčko uvařené natvrdo 1 větší jablko 2 bobkové listy 1 kyselá okurka 1 cibule celý pepř mletý pepř sůl ještě můžeme přidat: 1 lžičku kremžské hořčice(nedávala jsem) pažitka(nemusí být).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bavorská škvarková pomazánka
Recept na Bavorská škvarková pomazánka: Vepřový bok nakrájíme na kostky asi 2 cm, dáme do hrnce a necháme pomalu ohřívat. Když se tuk začíná škvařit, osolíme, dáme celý pepř, bobkové listy a jablko nakrájené na čtvrtky. Necháme škvařit tak dlouho, až se ze zbytků masa udělají zlatavé škvarečky. Necháme lehce vychladnout a scedíme sádlo, odstraníme kuličky pepře a zbytky z jablka a škvarky najemno nasekáme-já jsem použila ruční mixer a škvarky rozmixovala, do nich přimíchat trochu odlitého sádla. Cibuli, vajíčko a okurku také najemno usekáme-já jsem nastrouhala a cibuli nakrájela najemno a přidáme ke škvarkům, promícháme, doladíme solí, pepřem a přidáme pažitku nadrobno pokrájenou a jdeme mazat jakékoliv pečivo, nejlepší je chleba, můžeme ozdobit podle svého.-
Poznámka k receptu na Bavorská škvarková pomazánka: Pokud děláme pomazánku rovnou ze škvarků, tak je v kastrůlku rozškvaříme, nastrouháme půlku okrájeného jablka, drcený pepř, necháme je zchladnout a pokračujeme stejně. Recept je z časopisu-už nevím kterého, možná Glancu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bavorská škvarková pomazánka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 05.12.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomazánky
- Suroviny: 300 - 500 g vepřového boku bez kůže(mohou být rovnou škvarky) 1 vajíčko uvařené natvrdo 1 větší jablko 2 bobkové listy 1 kyselá okurka 1 cibule celý pepř mletý pepř sůl ještě můžeme přidat: 1 lžičku kremžské hořčice(nedávala jsem) pažitka(nemusí být)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bavorská škvarková pomazánka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bavorská škvarková pomazánka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bavorská škvarková pomazánka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|