|
Recept na Barevný dort špagetový
Recept na Barevný dort špagetový je zařazen v kategorii dorty.
K přípravě Barevný dort špagetový budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Korpus dole v příloze od isindy, je vynikající. šlehačka, ztužovač, malé broskve, 3x 250 ml mléka, 3x 2 lžíce cukru, a jeden puding vanilkový, malinový a čokoládový, 300g másla..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Barevný dort špagetový
Recept na Barevný dort špagetový: Upečeme si korpus. Necháme vychladnout a jednou rozřízneme. Pomažeme ušlehanou šlehačkou se ztužovačem a na ni poskládáme nakrájené broskve. Opět můžeme pomazat šlehačkou, když zbyde. Přiložíme vrchní piškot. Uvaříme si asi tak o dvě hodiny dřív pudinky. Do 250ml mléka dáme 2 lžíce cukru a přivedeme k varu. Část mléka jsme měli stranou a dali jsme do něj zamíchat vanilkový puding. Ten pak vlijeme do vroucího mléka a mícháme do zhoustnutí. Pak stěrkou hotový puding slijeme do jiné studené nádoby a pomalu ze strany lijeme studenou vodu. Zabráníme tak škraloupu. Dáme stranou vychladit do pokojové teploty. Trvá to tak asi 2 hodinky. Tak budeme pokračovat i s ostatníma dvěma. Necháme si i v pokojové teplotě 300g másla. Vodu z nádoby nebo z hrnce u každého pudingu vylijeme, vůbec se toho nebojte, nic se nestane. Do každého pudinku příjde 100g másla. Nejprve si máslo vyšleháme - můžem přidat i mouč. cukr, pokud to bude málo sladké a postupně přidáváme vychladlý puding. Vše našleháme na hladký krém. Nedáváme ho do lednice, ale někam bokem. Pak by to šlo špatně zdobit. Krémy si dáme do zbobících sáčků a zdobíme podle fantazie. Vršek jsem použila cukrářskou špičku s dírkama. Je na fotce. A zdobila jak mě napadlo.
Poznámka k receptu na Barevný dort špagetový: http://www.www.toprecepty.cz/recept/18933-kakaovy-... Je lepší, když se korpus upeče den dopředu, lépe se pak vše zdobí. Pudinky jsem dělala ráno a vše si připravila a večer zdobila. Je to dárek k narozkám, pro jednu milou paní.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Barevný dort špagetový, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: marunda (Petra Bartoňová)
- Datum vložení: 05.07.2011
- Počet porcí: 12
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dorty
- Suroviny: Korpus dole v příloze od isindy, je vynikající. šlehačka, ztužovač, malé broskve, 3x 250 ml mléka, 3x 2 lžíce cukru, a jeden puding vanilkový, malinový a čokoládový, 300g másla.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na barevný dort špagetový,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Barevný dort špagetový - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Barevný dort špagetový
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|