|
Recept na Banánové závitky z rýžového papíru
Recept na Banánové závitky z rýžového papíru je zařazen v kategorii sladká jídla.
K přípravě Banánové závitky z rýžového papíru budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
banany jackfruit ( chlebovnik ) pouzi europske ryzovy papier hnedý cukor olej arasidovy voda podľa potreby.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Banánové závitky z rýžového papíru
Recept na Banánové závitky z rýžového papíru: 1-Nedavam mnozstvo surovin kazdy si spravi podla chuti plus v nasom pripade sme pouzili plnku to co je v sezone jackfruit ( chlebovnik).Toto je len inspiracia. Doma by som to napriklad naplnil pokrajanymi ocukrenymi marhulami alebo broskynami. Jednoducha verzia je bez plnky. Tropicka verzia je zo zrelych plantain bananov ale klasicke banany su OK. 2-Banan rozkrojime na polovicku a kazdu polku po dlzke ( mame 4 kusky). Ocukrujeme hnedym cukrom kazdu svrtku, bud pridame ovocnu plnku medzi bananove platky alebo len dva platky vlozime na navlhceny ryzovy papier a zabalime a zrolujeme ako by sme robili jarne vyprazane rolky.Tu na Tope je viac navodov ako to spravit. 3-Vyprazame do zlatista.Ako som uz spominal pri inom recepte v azii sa vseobecne vypraza pri vyssich teplotach ako v europe cca 190 C. Tym sa dosiahne ze rolky su suche a zlatiste a nenapite olejom. Treba ale skontrolovat a pouzit olej ktory ma vysoku teplotu "dymivosti "ako napr. arasidovy,ale olivovy je uplne nevhodny. Dame vychladnut , pozor vnutro je dlho velmi teple. My sme si dali este hnedy cukor s vodou varit a spravili karamelovy sirup, ktorym sme rolky poliali a nechali vychladnut a stuhnut na mriezke. Servirovali s ovocim co je v sezone ( neviem ako sa to vola v slovencine v anglictine to je "custard apple ",v doslovnom preklade pudingove jablko). Super kombinacia chrumkaveho obalu a makkej plnky.
Poznámka k receptu na Banánové závitky z rýžového papíru: Na uliciach juznej azie predavaju tieto banany napichnute na palicke. Lacne a dobre.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Banánové závitky z rýžového papíru, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nonya
- Datum vložení: 31.03.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Sladká jídla
- Suroviny: banany jackfruit ( chlebovnik ) pouzi europske ryzovy papier hnedý cukor olej arasidovy voda podľa potreby
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na banánové závitky z rýžového papíru,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Banánové závitky z rýžového papíru - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Banánové závitky z rýžového papíru
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|