|
Recept na Banánové mráčky (DlabemeZdrave)
Recept na Banánové mráčky (DlabemeZdrave) je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry.
K přípravě Banánové mráčky (DlabemeZdrave) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
těsto: 250ml obilného mléka OvesMilk (sušený nápoj + voda dle návodu) 100g Hery 150g jahelných instantních vloček 4 vejce 500ml obilného mléka OvesMilk (sušený nápoj + voda dle návodu) 2 vanilkové pudinky 10g vanilkového cukru 1 banán (cca 100g) fruktosa dle chuti a sladkosti banánu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Banánové mráčky (DlabemeZdrave)
Recept na Banánové mráčky (DlabemeZdrave): V kastrůlku svaříme mléko s tukem a špetkou soli. Plamen stáhneme na minimum, vsypeme mleté vločky a vařečkou mícháme, aby se neutvořily hrudky – odpalujeme, až nám vznikne kaše. Přendáme do misky a necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Nakonec pomalu vmícháme vejce. Těsto rozetřeme na pečící papír, lépe na silikonovou podložku (použijeme velký plech nebo dva menší, abychom těsto neměli moc vysoké). Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme 10min. Pak teplotu snížíme na 175°C a těsto dopečeme ještě 5-10min (během pečení nesmíme troubu otvírat). Upečenou placku necháme vychladnout. Na krém potřebujeme uvařený hustý pudink, který necháme vychladnout přikrytý fólií, aby se nám nevytvořil škraloup. Do vychladlého pudinku přimícháme rozmačkaný banán a vanilkový cukr. Poté už jen podle chuti dosladíme fruktosou. Velký korpus rozpůlíme, potřeme krémem a slepíme. Dezert necháme v lednici spinkat do druhého dne, pak ho posypeme moučkovou fruktosou nebo můžeme pokapat hořkou čokoládou.
Poznámka k receptu na Banánové mráčky (DlabemeZdrave): http://dlabemezdrave.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Banánové mráčky (DlabemeZdrave), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: DlabemeZdrave (Mishka)
- Datum vložení: 15.05.2013
- Počet porcí: 12
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry
- Suroviny: těsto: 250ml obilného mléka OvesMilk (sušený nápoj + voda dle návodu) 100g Hery 150g jahelných instantních vloček 4 vejce 500ml obilného mléka OvesMilk (sušený nápoj + voda dle návodu) 2 vanilkové pudinky 10g vanilkového cukru 1 banán (cca 100g) fruktosa dle chuti a sladkosti banánu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na banánové mráčky (dlabemezdrave),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Banánové mráčky (DlabemeZdrave) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Banánové mráčky (DlabemeZdrave)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|