|
Recept na Balíček s vepřovým, cibulí a pomerančovou zálivkou
Recept na Balíček s vepřovým, cibulí a pomerančovou zálivkou je zařazen v kategorii grilování.
K přípravě Balíček s vepřovým, cibulí a pomerančovou zálivkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřové plátky (dle počtu jedlíků, já měla 2) 1 KL Andělského koření Šťáva z půlky pomeranče (část smícháme z kořením a část ponecháme čistou) 1 – 2 cibule Malé brambory (na každý plátek počítáme cca 3 podle jedlíků) Olej (olivový, slunečnicový).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Balíček s vepřovým, cibulí a pomerančovou zálivkou
Recept na Balíček s vepřovým, cibulí a pomerančovou zálivkou: Plátky lehce naklepeme a nařízneme. Smícháme část šťávy z pomeranče, koření a trochu oleje. Částí směsi lehce potřeme plátky. Brambory nakrájíme na třetiny a rovněž pokapeme směsí. Necháme alespoň 2 hodiny odležet. Cibuli nakrájíme na plátky, na každé maso počítáme asi s 4 - 6 plátky cibule (aby bylo pokryté). Připravíme si alobal, který potřeme trochou oleje. Na něj vložíme asi 3 plátky cibule, na ni dáme masíčko. To pokapeme čistou pomerančovou šťávou a opět položíme cibuli. Na cibuli pak vložíme vždy plátek masa, plátek cibule, plátek brambory do pokrytí masa. (Takže na mase jsou vlastně celé brambůrky proložené cibulí – proto musí být drobné, aby se dobře propekly.) Každý takovýto balíček pečlivě zabalíme a upevníme, aby šťáva neutekla. Grilujeme na stupni 4 po každé straně asi 20 minut. Je to hotové jídlo z balíčku, velmi šťavnaté. Dá se upéci i v troubě.
Poznámka k receptu na Balíček s vepřovým, cibulí a pomerančovou zálivkou: maris: Pochopilas to velmi dobře, já to ještě zpřesnila v receptu. Díky
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Balíček s vepřovým, cibulí a pomerančovou zálivkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 17.12.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Grilování
- Suroviny: Vepřové plátky (dle počtu jedlíků, já měla 2) 1 KL Andělského koření Šťáva z půlky pomeranče (část smícháme z kořením a část ponecháme čistou) 1 – 2 cibule Malé brambory (na každý plátek počítáme cca 3 podle jedlíků) Olej (olivový, slunečnicový)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na balíček s vepřovým, cibulí a pomerančovou zálivkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Balíček s vepřovým, cibulí a pomerančovou zálivkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Balíček s vepřovým, cibulí a pomerančovou zálivkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|