RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Babiččiny knedlíky v páře -(Großmama's Dampfnudeln)

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Babiččiny knedlíky v páře -(Großmama's Dampfnudeln), recepty Babiččiny knedlíky v páře -(Großmama's Dampfnudeln), Babiččiny, knedlíky, páře, -(Großmama's, Dampfnudeln)


Recept na Babiččiny knedlíky v páře -(Großmama's Dampfnudeln)

Recept na Babiččiny knedlíky v páře -(Großmama's Dampfnudeln) je zařazen v kategorii sladká jídla. K přípravě Babiččiny knedlíky v páře -(Großmama's Dampfnudeln) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g hladké mouky 1 špetka soli 1 kostka droždí (42 g) 400 ml vlažného mléka 75 g cukru 2 vejce 80 g rozpuštěného másla (ne horké) trochu nastrouhané citronové kůry 1 vanilkový cukr 60 g másla (do hrnce) 1 PL cukru (do hrnce) 300 ml mléka (do hrnce).

Babiččiny knedlíky v páře -(Großmama's Dampfnudeln)
Zvětšit obrázek

Recept na Babiččiny knedlíky v páře -(Großmama's Dampfnudeln)

Recept na Babiččiny knedlíky v páře -(Großmama's Dampfnudeln):
Zaděláme klasicky kynuté těsto, já jsem dala do domácí pekárny, nejdříve všechny tekuté přísady a pak sypké, jak jsme prostě zvyklí zadělávat v domácí pekárně.Nastavíme program těsto, po vykynutí znovu prohněteme a děláme bochánky na pomoučený vál (nebo pracovní desku), z tohoto množství by jich mělo být 12 ks, znovu necháme nakynout.Připravíme si do hrnce, s dobře těsnící poklicí, mléko, máslo a cukr, necháme ohřát, ne vařit a vložíme nakynuté bochánky, dobře uzavřeme a přivedeme k varu, když se začne mléko vařit ztlumíme plamen (mám plyn) a necháme na mírném ohni zvolna bublat asi 40 minut.V receptu je uvedeno, že po této době by se měl ozývat slabý třesk a to je doba kdy je hotovo. Poté můžeme servírovat, dáme na talíř, přelijeme vanilkovou omáčkou.Vanilkovou omáčku si uvaříme z mléka pudingu a cukru, ale to asi každý zná.

Poznámka k receptu na Babiččiny knedlíky v páře -(Großmama's Dampfnudeln):
Recept je z těchto stránekhttp://www.chefkoch.de/rezepte/205641086351830/Gro... Knedlíky jsou po uvaření na spodní straně mírně nahnědlé a vrstva má karamelovou chuť.Čekala jsem na ten třesk, ale žádný nebyl.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Babiččiny knedlíky v páře -(Großmama's Dampfnudeln), kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Irrena
  • Datum vložení: 28.01.2013
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Sladká jídla
  • Suroviny: 500 g hladké mouky 1 špetka soli 1 kostka droždí (42 g) 400 ml vlažného mléka 75 g cukru 2 vejce 80 g rozpuštěného másla (ne horké) trochu nastrouhané citronové kůry 1 vanilkový cukr 60 g másla (do hrnce) 1 PL cukru (do hrnce) 300 ml mléka (do hrnce)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na babiččiny knedlíky v páře -(großmama's dampfnudeln), pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Babiččiny knedlíky v páře -(Großmama's Dampfnudeln) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Babiččiny knedlíky v páře -(Großmama's Dampfnudeln)

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist