RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Alsaský cibulový koláč

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Alsaský cibulový koláč, recepty Alsaský cibulový koláč, Alsaský, cibulový, koláč


Recept na Alsaský cibulový koláč

Recept na Alsaský cibulový koláč je zařazen v kategorii pizzy. K přípravě Alsaský cibulový koláč budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Na těsto: 1a1/2 hrnku hladké mouky lžička cukru lžička soli lžička suchého droždí lžíce oleje voda dle potřeby nebo hotové těsto případně tenký korpus Na obložení kelímek kysané smetany nejlépe 18% lžička mouky špetku provensálských bylinek ev. pizza koření, sůl, pepř středně velká cibule asi 50 g na drobno krájené anglické slaniny asi 50 g strouhaného tvrdého sýra.

Alsaský cibulový koláč
Zvětšit obrázek

Recept na Alsaský cibulový koláč

Recept na Alsaský cibulový koláč:
Obvyklým způsobem uděláme těsto na korpus na vyválíme ho na tenkou placku o trochu větší než plech. Dáme těsto na plech a uděláme zesílený okraj. Potřeme kysanou smetanou rozmíchanou se lžičkou mouky a ochucenou sušenými provensálskými bylinkami nebo pizza kořením, solí a pepřem. Pokryjeme cibulí na tenoučké kroužky a slaninou (správně by byla nevařená), posypeme sýrem a asi 20-25 minut pečeme při 250 stupních, až je okraj do světlehněda upečený.

Poznámka k receptu na Alsaský cibulový koláč:
Jindra: Nejen Francie ale i pouhé Alsasko je dost velké a jako ve všech zemích i tam se Flamm peče v každé vsi nebo dokonce i stavení trochu jinak. Takže říkat, že je něco správně tak nebo onak je trochu scestné. Recept tam byl dáván v době kdy créme frachais na našem trhu nebyla k mání a tak 18% kysaná smetana byla nejsnažší možností. Je to vlastně chuťově skoro k nerozeznání od Light créme frachais, která se tam také prodává

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Alsaský cibulový koláč, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Hana Lounova (Hana Lounová)
  • Datum vložení: 16.06.2008
  • Počet porcí: 5 - 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pizzy
  • Suroviny: Na těsto: 1a1/2 hrnku hladké mouky lžička cukru lžička soli lžička suchého droždí lžíce oleje voda dle potřeby nebo hotové těsto případně tenký korpus Na obložení kelímek kysané smetany nejlépe 18% lžička mouky špetku provensálských bylinek ev. pizza koření, sůl, pepř středně velká cibule asi 50 g na drobno krájené anglické slaniny asi 50 g strouhaného tvrdého sýra
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na alsaský cibulový koláč, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Alsaský cibulový koláč - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Alsaský cibulový koláč

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist