|
Recept na Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH
Recept na Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
750 g kysaného zelí 400 g vepřového masa pokrájeného na větší kostky 4 plátky uzené krkovičky nebo 4 uzené kotlety 2 pikantní klobásy 4 párky 100 g slaniny 1 velká cibule 300 ml bílého vína - nejlépe Riesling 4 cl třešňové pálenky 6 ks jalovce 2 bobkové listy 1/2 lžičky tymiánu sůl pepř 2 lžíce husího sádla, nebo oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH
Recept na Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH: Slaninu pokrájíme a necháme ji rozpustit na pánvi. Přidáme sádlo, nakrájenou cibuli, necháme zpěnit, vložíme vepřové maso a zprudka orestujeme. Do PH dáme zelí, promícháme s připravenou směsí, zalijeme vínem, přidáme koření a zapneme na High / 4 hodiny /. Po třech hodinách vložíme uzené maso, klobásu, kterou můžeme pokrájet na větší kusy a necháme vařit společně. Půl hodiny před koncem přidáme párky, pálenku a doděláme. Podáváme s vařeným bramborem.
Poznámka k receptu na Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH: Brambory se mohou vložit do hrnce zároveň se zelím, já je ale raději vařím zvlášť.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: maris
- Datum vložení: 21.03.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 750 g kysaného zelí 400 g vepřového masa pokrájeného na větší kostky 4 plátky uzené krkovičky nebo 4 uzené kotlety 2 pikantní klobásy 4 párky 100 g slaniny 1 velká cibule 300 ml bílého vína - nejlépe Riesling 4 cl třešňové pálenky 6 ks jalovce 2 bobkové listy 1/2 lžičky tymiánu sůl pepř 2 lžíce husího sádla, nebo oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na alsaské zelí - choucroute / šukrut/ ii v ph,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|