RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Adamova žebra-kosti

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Adamova žebra-kosti, recepty Adamova žebra-kosti, Adamova, žebra-kosti


Recept na Adamova žebra-kosti

Recept na Adamova žebra-kosti je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Adamova žebra-kosti budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Masitá žebra z bůčku, nebo kosti z kotlet, (množství zcela individuální),2-3 lžičky koření Adamova žebra, 3 lžíce olivového oleje, 5-6 stroužků česneku-(podle chuti), kmín, kouřová sůl podle chuti..

Adamova žebra-kosti
Zvětšit obrázek

Recept na Adamova žebra-kosti

Recept na Adamova žebra-kosti:
Z oleje, koření a rozetřeného česneku si uděláme marinádu, kterou potřeme žebra a pokud můžeme, necháme je přes noc v lednici. Posypeme celým kmínem a pečeme ve vyhřáté troubě-čas podle množství-cca 50-60 minut a obracíme. Těsně před dokončením, když už mají krásnou zlatavou barvu, mírně posolíme kouřovou solí a ještě pár minut pečeme. Přílohu si dáme podle chuti, brambory, zeleninu, nebo jen chléb. Takto připravená žebírka můžeme samozřejmě i grilovat a právě teď je to aktuální.

Poznámka k receptu na Adamova žebra-kosti:
Jsem si vědoma, že to není žádný převratný recept, ale venku je krásně a tak si myslím, že se to hodí. Navíc, včera jsem konečně sehnala kořenní Adamova žebra a musím říct, že mne svou chutí a pikantností hodně překvapilo. Je skvělé.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Adamova žebra-kosti, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: individuální
  • Datum vložení: 29.05.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Masitá žebra z bůčku, nebo kosti z kotlet, (množství zcela individuální),2-3 lžičky koření Adamova žebra, 3 lžíce olivového oleje, 5-6 stroužků česneku-(podle chuti), kmín, kouřová sůl podle chuti.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na adamova žebra-kosti, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Adamova žebra-kosti - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Adamova žebra-kosti

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist