Recept na Znojemská hovězí roláda
Recept na Znojemská hovězí roláda je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Znojemská hovězí roláda budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 větší plátky hovězího masa 3 lžíce slunečnicového oleje 2 vejce mletý černý pepř plnotučná hořčice sladký kečup 2 tenké párky 5 - 6 sladkokyselých okurek 2 menší cibule hladká mouka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Znojemská hovězí roláda
Recept na Znojemská hovězí roláda: Na 1 lžíci oleje usmažíme osolená a opepřená vejce. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme ze 2/3 hořčicí a kečupem. Na potřenou část rozetřeme usmažená vejce, položíme párek a 2 okurky. Stočíme v roládu a zpevníme nití. Na 2 lžících oleje usmažíme do růžova oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli. Vložíme rolády, osmahneme ze všech stran, podlijeme vodou a osolíme. Jakmile je maso měkké, přidáme 1 lžíci hořčice a na drobno nakrájené okurky. Krátce podusíme, zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme. Na závěr dochutíme solí. Znojemskou hovězí roládu podáváme s vařenou rýží.
Poznámka k receptu na Znojemská hovězí roláda: Ukládám a vyzkouším...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Znojemská hovězí roláda, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: JanaB1
- Datum vložení: 25.03.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 2 větší plátky hovězího masa 3 lžíce slunečnicového oleje 2 vejce mletý černý pepř plnotučná hořčice sladký kečup 2 tenké párky 5 - 6 sladkokyselých okurek 2 menší cibule hladká mouka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na znojemská hovězí roláda,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Znojemská hovězí roláda - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Znojemská hovězí roláda
|
|