|
Recept na Zelené fazolky pod grilem
Recept na Zelené fazolky pod grilem je zařazen v kategorii grilování.
K přípravě Zelené fazolky pod grilem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
- zelené fazolkové lusky - sůl - soda bicarbona (jedlá soda) - anglická slanina, krkovička.... - bylinkové máslo s česnekem - strouhaný sýr.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zelené fazolky pod grilem
Recept na Zelené fazolky pod grilem: Fazolkové lusky zblanžírujeme ve vroucí vodě se solí a lžičkou sody (zabraňuje vyblednutí fazolek) cca 4-5min. Fazolky by měly být na skus křupavé, ne rozvařené. Zchladíme, uděláme si svazečky po několika fazolkách, obalíme anglickou slaninou (já jsem použila uzenou krkovičku), sepneme párátkem. Na plechu s pečicím papírem poklademe kousky bylinkového másla, posypeme strouhaným sýrem a pod grilem krátce zapečeme. Výborná příloha k rybě, minutkovému masu.
Poznámka k receptu na Zelené fazolky pod grilem: magdalenko, koupila jsem si jich pytlík a jím je jen sama...tak to vyjde na několik receptů, přeci si neuvařím kýbl, který budu likvovat týden
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zelené fazolky pod grilem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: isindy (Ivana)
- Datum vložení: 05.10.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Grilování
- Suroviny: - zelené fazolkové lusky - sůl - soda bicarbona (jedlá soda) - anglická slanina, krkovička.... - bylinkové máslo s česnekem - strouhaný sýr
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zelené fazolky pod grilem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zelené fazolky pod grilem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zelené fazolky pod grilem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|