|
Recept na Zavaření utopenci
Recept na Zavaření utopenci je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Zavaření utopenci budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
špekáčky, cibule, steril. okurky, plnotučná hořčice, podravka, vegeta, nebo jiné podobné polévkové koření, chilli, ocet.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zavaření utopenci
Recept na Zavaření utopenci: špekáčky 3x podélně nakrojíme, do krajních zářezů dáme plátek steril. okurku, doprostřed hořčici, chilli a cibuli na kolečka. Můžeme sepnout párátkem a naskládáme do sklenic. Do každé sklenice dáme 1 pol. lžíci vegety, zalijeme vodou s octem v poměru 1:1 asi 5 cm pod okraj. Sterilujeme na 85° - 25 minut.
Poznámka k receptu na Zavaření utopenci: Pokud máte opravdu kvalitní špekáčky, utvoří se z nálevu rosol. Já to mám ráda, dceři tam vadí okurka...tak nevím, každý si musí udělat názor sám. Výhodou je, že když zbydou tři, čtyři špekáčky, dá se to zavařit a druhý den se to dá sníst. Jak dlouho takoví utopenci vydrží nevím, nikdy jsme to nestihli zjistit. Na fotce se mi rosol neutvořil, bylo to z drůbežích špekáčků...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zavaření utopenci, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aaura (Marta)
- Datum vložení: 10.12.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: špekáčky, cibule, steril. okurky, plnotučná hořčice, podravka, vegeta, nebo jiné podobné polévkové koření, chilli, ocet
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zavaření utopenci,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zavaření utopenci - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zavaření utopenci
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|