Recept na Zapečený Gotthaj
Recept na Zapečený Gotthaj je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Zapečený Gotthaj budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g salám Gotthaj 400 g uhlířský kabanos 1 čabajská klobása 1,5 větší cibule 6 stroužků česneku 1 paprika bílá 1 feferonka červená asi 30 g 250 ml cikánská omáčka 0,5 l tmavý ležák 100 ml kečup sůl pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečený Gotthaj
Recept na Zapečený Gotthaj: Kabanos rozdělíme na asi patnácticentimetrové díly, napůl rozkrojíme a vložíme do nich kolečka cibule. Zbytek cibule rozkrájíme na měsíčky, část dáme na dno zapékací mísy a zbytek posypeme nahoru. Salám gotthaj rozdělíme na přibližné stejné dílky jako kabanos. Obojí uzeninou vyložíme zapékací mísu. přidáme na kolečka nakrájenou čabajskou klobásu. Dále přidáme nakrájenou papriku, česnek a feferonku. Posolíme, popepříme a zalijeme cikánskou omáčkou, kečupem a černým pivem. Pečeme na asi 170 st.C 45 minut. Posledních 15 minut bez pokličky.
Poznámka k receptu na Zapečený Gotthaj: Úžasně to voní!!! http://www.facebook.com/pages/Bread-and-pastries/2...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečený Gotthaj, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: clupmi
- Datum vložení: 08.04.2010
- Počet porcí: 6 - 8 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 600 g salám Gotthaj 400 g uhlířský kabanos 1 čabajská klobása 1,5 větší cibule 6 stroužků česneku 1 paprika bílá 1 feferonka červená asi 30 g 250 ml cikánská omáčka 0,5 l tmavý ležák 100 ml kečup sůl pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečený gotthaj,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečený Gotthaj - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečený Gotthaj
|
|