|
Recept na Zapečené masové koule - italská trikolora
Recept na Zapečené masové koule - italská trikolora je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Zapečené masové koule - italská trikolora budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Olivový olej, 1 balení masových koulí AQ ( já jsem koupila mleté maso vepřové a hovězí v jednom a z toho udělala menší kuličky), 1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 plechovky rajčatového pyré, sůl, pepř, 1 balení mozarelly, hrst bazalkových listů.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené masové koule - italská trikolora
Recept na Zapečené masové koule - italská trikolora: V pánvi si rozehřejeme trochu oleje, opečeme na něm masové koule (množství si dát podle potřebných porcí) ze všech stran dozlatova a pak je přendáme do zapékací misky. Pánev si vyčistíme papírovými utěrkami, vlijeme lžičku oleje a přidáme najemno nakrájenou cibuli, opékáme dokud nezesklovatí. Přidáme rozmělněný česnek a poté i rajčatové pyré. Zahříváme a podle chuti osolíme a opepříme. Nakonec směsí zalijeme masové koule v misce, poklademe plátky mozarelly a dáme na 3-5 min pod gril, nebo do mikrovlnky, aby se sýr roztavil. Podáváme posypané bazalkovými lístky a můžeme přidat i opečený toast.
Poznámka k receptu na Zapečené masové koule - italská trikolora: Recept je z časopisu Albert v kuchyni, květen 2012
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené masové koule - italská trikolora, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Ivanescence
- Datum vložení: 04.07.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: Olivový olej, 1 balení masových koulí AQ ( já jsem koupila mleté maso vepřové a hovězí v jednom a z toho udělala menší kuličky), 1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 plechovky rajčatového pyré, sůl, pepř, 1 balení mozarelly, hrst bazalkových listů
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené masové koule - italská trikolora,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené masové koule - italská trikolora - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené masové koule - italská trikolora
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|