Recept na Zapečená krkovička s pikantní hraškou
Recept na Zapečená krkovička s pikantní hraškou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Zapečená krkovička s pikantní hraškou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky vepřové krkovičky 8 brambor 1 cibule kousek špeku 100 g pikantní hrašky pepř sůl oblíbená kořenící směs sušená majoránka olej máslo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečená krkovička s pikantní hraškou
Recept na Zapečená krkovička s pikantní hraškou: Brambory uvaříme dopoloměkka, nakrájíme na kostičky a spolu s hrubě nasekanou cibulí a drobně nakrájeným špekem opečeme na pánvi. Maso zlehka naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme a posypeme oblíbenou kořenící směsí. Opečeme na oleji z obou stran. Do zapékací misky dáme vrstvu brambor, zhusta je zasypeme rozemnutou majoránkou a poklademe plátky masa. Výpek z masa trochu povolíme vodou nebo vývarem a nalijeme na maso. Hrašku vsypeme do misky a přidáme tolik vody, aby po rozmíchání vznikla směs hustoty hořčice. Nalijeme na maso a vložíme do dobře vyhřáté trouby. Asi po deseti minutách, kdy hraška začíná zasychat, potřeme povrch rozehřátým máslem a dopečeme dozlatova.
Poznámka k receptu na Zapečená krkovička s pikantní hraškou: Zajímavý nápad - Hrašku mám velmi v oblibě
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečená krkovička s pikantní hraškou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 26.03.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky vepřové krkovičky 8 brambor 1 cibule kousek špeku 100 g pikantní hrašky pepř sůl oblíbená kořenící směs sušená majoránka olej máslo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečená krkovička s pikantní hraškou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečená krkovička s pikantní hraškou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečená krkovička s pikantní hraškou
|
|