RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou, recepty Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou, Zapečená, krkovička, lemovaná, bílou, klobáskou


Recept na Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou

Recept na Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
3-4 plátky krkovičky 500 g bílé nebo vinné klobásy 1 PL hořčice z celých zrn rozmarýn 1 PL sušených rajčátek v oleji 150 g nastrouhané slaniny /šunky/ 3-4 kolečka uzeného sýra čerstvý barevný pepř olej na plech 1 velká cibule, pokrájená na měsíčky čerstvě usušená bazalka 1-2 PL oleje na plech 1 vejce na potření bílé klobásky alobal + špejle.

Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou

Recept na Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou:
Plátky krkovičky omyjeme, osušíme, pouze hřbetem ruky mírně naklepeme. V misce si zatím dobře promícháme hrubozrnnou hořčici se sušenými rajčátky, která již obsahují i česnek, olej i sůl. Touto společnou směsí potřeme plátky krkovičky a opepříme čerstvě umletým barevným pepřem a posypeme rozmarýnem. Nakonec nastrouháme na takto upravené plátky krkovičky ještě slaninu nebo šunku. Pak si vezmeme bílou klobásku a obtočíme ji okolo jednotlivých plátků masa, jako šálku, která pak vytvoří hezký bílý lem okolo krkovičky. Vše nakonec posypeme bazalkou a klobásku potřeme ušlehaným vejcem. Takto připravené plátky krkovičky se šálem z bílé klobásy vložíme na plech, posypeme půlměsíčky cibule po celé ploše plechu a asi 20 minut pečeme na 200 stupnů pod alobalem. Po odstranění alobalu, dál teplotu snížíme asi na 180 stupňů a za občasného podlévání vodou a polévání výpekem, pečeme dalších asi 35 minut (podle velikosti a kvality masa) do propečení obou druhů masa. Těsně před dopečením vložíme na každý plátek masa s klobáskou jedno kolečko uzeného sýra a necháme pak rozpéci a pak vyndaváme a podáváme.

Poznámka k receptu na Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou:
Podáváme s bramborovou kaší s česnekem, zakáplou olivovým olejem. Zdobíme rozmarýnem a malými rajčátky. Hořčici i rajčátka z obrázku jsou zakoupená v v Albertu. Sýr můžeme použít jakýkoliv, i nivu nebo mozzarellu apod. Použila jsem špejli na každý plátek, to ano.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 07.12.2011
  • Počet porcí: 3-4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 3-4 plátky krkovičky 500 g bílé nebo vinné klobásy 1 PL hořčice z celých zrn rozmarýn 1 PL sušených rajčátek v oleji 150 g nastrouhané slaniny /šunky/ 3-4 kolečka uzeného sýra čerstvý barevný pepř olej na plech 1 velká cibule, pokrájená na měsíčky čerstvě usušená bazalka 1-2 PL oleje na plech 1 vejce na potření bílé klobásky alobal + špejle
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist