Recept na Zapečená králičí stehna
Recept na Zapečená králičí stehna je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Zapečená králičí stehna budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6 zadních králičích stehen 200 g anglické slaniny 2 větší cibule 4 střední mrkve 600 g brambor 0,25 ml smetany ke šlehání koření Divočina sůl hrst petžele 3 lístky šalvěje Olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečená králičí stehna
Recept na Zapečená králičí stehna: Králičí stehna očistíme a osušíme. Anglickou slaninu nakrájíme na malé kostičky. Pokud máme PH ve kterém se dá i na sporák, tak ho vytřeme olivovým olejem, rozehřejeme a dáme slaninu. Necháme trochu vypéct. Pokud nemáme PH na možnost vaření na sporáku, uděláme si to bokem na pánvi. Brambory oloupeme, malé dáme celé, větší překrojíme a dáme do PH na slaninu. Mrkev očistíme, rozkrojíme na špalíky a přidáme k bramborům. Cibuli oloupeme, rozkrojíme a osminky a přidáme k bramborům s mrkví. Osolíme a promícháme. Stehna okořeníme z obou stran kořením Divočina a položíme na brambory. Petržel a šalvěj posekáme a posypeme stehna. Celé to pak zalijeme smetanou a zapneme PH na stupeň 1 na 6 - 7 hodin.
Poznámka k receptu na Zapečená králičí stehna: To bude dobrota
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečená králičí stehna, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Dooga
- Datum vložení: 09.12.2013
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 6 zadních králičích stehen 200 g anglické slaniny 2 větší cibule 4 střední mrkve 600 g brambor 0,25 ml smetany ke šlehání koření Divočina sůl hrst petžele 3 lístky šalvěje Olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečená králičí stehna,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečená králičí stehna - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečená králičí stehna
|
|