|
Recept na Zapečená bageta - vzpomínka na silvestrovské pomazánky
Recept na Zapečená bageta - vzpomínka na silvestrovské pomazánky je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Zapečená bageta - vzpomínka na silvestrovské pomazánky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 dlouhá francouzská bageta uzenina (šunka, anglická slanina, moravské) hrst tvrdého sýra nastrouhaného na hrubé nudličky pomazánka česnekovosýrová (základ: sýr, Majolka® a česnek) pomazánka vaječnohořčicová (základ: jemně strouhaná vejce, Majolka®, hořčice).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečená bageta - vzpomínka na silvestrovské pomazánky
Recept na Zapečená bageta - vzpomínka na silvestrovské pomazánky: Bagetu rozkrojíme na 1/3, poté prořízneme podélně a vzniklých 6 obdélníků překrojíme ještě diagonálně, takže vznikne 12 podlouhlých trojúhelníků. Na bagetové trojúhelníky namažeme vrstvu pomazánky (6 sýrových, 6 vaječných), poklademe plátky uzeniny a posypeme nastrouhaným sýrem. Na plechu s pečicím papírem krátce zapečeme v troubě na 250°C.
Poznámka k receptu na Zapečená bageta - vzpomínka na silvestrovské pomazánky: Další varianta, jak naložit se zbytky silvestrovských zásob. Pomazánky se dobře hodí pro tepelnou úpravu tohoto stylu, majolka s ostatními chuťovými přísadami teplem příjemně zvláční a provoní podklad. V tomto okamžiku se jedná o ryze ryze "zbytkový" recept, ale s klidným svědomým je rodině předložím i jako plánovanou rychlou formu večeře či rychlé občerstvení pro návštěvu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečená bageta - vzpomínka na silvestrovské pomazánky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: isindy (Ivana)
- Datum vložení: 28.02.2011
- Počet porcí: 8-10
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 1 dlouhá francouzská bageta uzenina (šunka, anglická slanina, moravské) hrst tvrdého sýra nastrouhaného na hrubé nudličky pomazánka česnekovosýrová (základ: sýr, Majolka® a česnek) pomazánka vaječnohořčicová (základ: jemně strouhaná vejce, Majolka®, hořčice)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečená bageta - vzpomínka na silvestrovské pomazánky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečená bageta - vzpomínka na silvestrovské pomazánky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečená bageta - vzpomínka na silvestrovské pomazánky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|