|
Recept na Vývar z dvojího masa s játrovou rýží
Recept na Vývar z dvojího masa s játrovou rýží je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Vývar z dvojího masa s játrovou rýží budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 velký krůtí krk, hlava, žebra a vnitřnosti z králíka, po 6 kuličkách nového koření, jalovce, celého pepře, 3 čerstvé bobkové listy, 1 větvičku rozmarýnu, 1 cibuli, 4 stroužky česneku, libeček, listy z celeru, kousek mrkve, celeru, petržele, pórku, sůl, Na játrovou rýži: 250 g drůbežích jater, 2 stroužky česneku, sůl, čerstvá, nebo sušená majoránka, 1 vejce, podle potřeby strouhanka, Na dokončení: 1 menší mrkev, 1/4 menšího celeru,1 malou petržel, kousek pórku jen bílá část,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vývar z dvojího masa s játrovou rýží
Recept na Vývar z dvojího masa s játrovou rýží: Omyté maso dáme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme sůl, všechno koření a očištěnou zeleninu, přivedeme k varu. Vaříme na mírném ohni 1-2 hodiny, nezapomeneme sbírat pěnu. Játra očistíme můžeme buď naškrabat, nebo semlít, přidáme vejce, sůl,utřený česnek, majoránku a pořádně promícháme. Necháme chvíli odležet pak přidáváme podle potřeby strouhanku, mícháme do potřebné konzistence. Měkké maso vyndáme z vývaru a vývar přecedíme do jiného hrnce přivedeme k varu přidáme obrané a nakrájené maso z krůtího krku, zavaříme játrovou rýží. Přidáme nastrouhanou syrovou kořenovou zeleninu, necháme provařit, podle chuti dosolíme a podáváme.
Poznámka k receptu na Vývar z dvojího masa s játrovou rýží: Játrovou rýži jsem dělala přes cedník na halušky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vývar z dvojího masa s játrovou rýží, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 20.10.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 1 velký krůtí krk, hlava, žebra a vnitřnosti z králíka, po 6 kuličkách nového koření, jalovce, celého pepře, 3 čerstvé bobkové listy, 1 větvičku rozmarýnu, 1 cibuli, 4 stroužky česneku, libeček, listy z celeru, kousek mrkve, celeru, petržele, pórku, sůl, Na játrovou rýži: 250 g drůbežích jater, 2 stroužky česneku, sůl, čerstvá, nebo sušená majoránka, 1 vejce, podle potřeby strouhanka, Na dokončení: 1 menší mrkev, 1/4 menšího celeru,1 malou petržel, kousek pórku jen bílá část,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vývar z dvojího masa s játrovou rýží,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vývar z dvojího masa s játrovou rýží - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vývar z dvojího masa s játrovou rýží
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|