RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vynikající kysané zelí -vánoční

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vynikající kysané zelí -vánoční, recepty Vynikající kysané zelí -vánoční, Vynikající, kysané, zelí, -vánoční


Recept na Vynikající kysané zelí -vánoční

Recept na Vynikající kysané zelí -vánoční je zařazen v kategorii ostatní. K přípravě Vynikající kysané zelí -vánoční budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
3 pytlíky kysaného zelí (nejlépe Tuřanského nebo domácího), jedno uzené žebro nebo pěkně prorostlý uzený bůček, několik kuliček pepře, nového koření, sůl,jeden bobkový list, olej, mouka.

Vynikající kysané zelí -vánoční
Zvětšit obrázek

Recept na Vynikající kysané zelí -vánoční

Recept na Vynikající kysané zelí -vánoční:
Kysané zelí dáme do hrnce vařit spolu s nakrájeným uzeným žebrem / uzeným pěkně prorostlým bůčkem nebo obojím/ a kořením. Pokud je kysané zelí velmi kyselé, tak ho část propláchneme pod tekoucí vodou. /já většinou menší půlku zelí propláchnu pod tekoucí vovou a vodu ze zbylého nepropláchnutého zelí odleju bokem a potom přidávám až nakonec, aby to nebylo moc kyselé./ Vaříme tak dlouho, až maso odpadává od kosti. Poté kosti vytáhneme, zahustíme zásmažkou a okořeníme solí /můžeme i mírně podravkou/. Podáváme s chlebem, ale dá se to i s knedlíkem. Je to velmi jednoduché a moc dobré! U nás doma se toto dělá pouze na vánoce a v chladu to vydrží celé vánoční svátky. Bez toho by u nás nebyly vánoce.

Poznámka k receptu na Vynikající kysané zelí -vánoční:
Mezi svátky, když není čas, tak je to výborná svačinka nebo večeře, která je vždy po ruce. Pokud máte chladnější místo,/špajz, komora/ tak vám to vydrží v hrnci celé svátky. My vaříme cca 5 litrový hrnec. Vždy jsme začli vařit na Štědrý den a koštovali jsme až po půlnoci, protože o štědrém dni se nesmí maso. Na druhý den se dodělalo. Až uvařím, tak přidám foto.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vynikající kysané zelí -vánoční, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: BILKOVAI (Iveta Bílková)
  • Datum vložení: 11.02.2010
  • Počet porcí: cca 35 kousků
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ostatní
  • Suroviny: 3 pytlíky kysaného zelí (nejlépe Tuřanského nebo domácího), jedno uzené žebro nebo pěkně prorostlý uzený bůček, několik kuliček pepře, nového koření, sůl,jeden bobkový list, olej, mouka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vynikající kysané zelí -vánoční, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vynikající kysané zelí -vánoční - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vynikající kysané zelí -vánoční

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist