|
Recept na Vepřový ořez na rozmarýnu
Recept na Vepřový ořez na rozmarýnu je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Vepřový ořez na rozmarýnu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vepřového ořezu kousek uzeného špeku-nemusí být 2 cibule 3 stroužky česneku 3 větvičky čerstvého rozmarýnu štipec drceného kmínu 1 lžíce hladké mouky sádlo, nebo olej pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřový ořez na rozmarýnu
Recept na Vepřový ořez na rozmarýnu: Do hrnce dáme tuk s pokrájeným špekem nadrobno, na něm zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, které jsme před tím upravili na stejné kousky, osmahneme a zalijeme vývarem, nebo jen vodou tak, aby bylo maso pod vodou. Přidáme rozmarýn, kmín, česnek nařezaný na plátky a sůl podle chuti, dusíme na nejnižší teplotě. Když je maso měkké přidáme mouku rozšlehanou ve 250 ml vody, zalijeme a necháme ještě 15 minut houstnout, omáčku si zredukujeme na množství dle porcí a dochutíme.
Poznámka k receptu na Vepřový ořez na rozmarýnu: Chybí mi ty čerstvé houby, jinak by byl ořez na houbách, ale také jsme si pošmákli. Dělala jsem v PH. Jeden den byla jako příloha rýže a druhý den těstoviny. Tohle jídlo zvládnou i začátečníci, tak jim recept věnuji!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřový ořez na rozmarýnu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 01.11.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: 500 g vepřového ořezu kousek uzeného špeku-nemusí být 2 cibule 3 stroužky česneku 3 větvičky čerstvého rozmarýnu štipec drceného kmínu 1 lžíce hladké mouky sádlo, nebo olej pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřový ořez na rozmarýnu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřový ořez na rozmarýnu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřový ořez na rozmarýnu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|