|
Recept na Vepřové v marinádě
Recept na Vepřové v marinádě je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové v marinádě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg krkovice bez kosti vcelku, olej Na marinádu: 3 lžíce citr.šťávy, 4 lžíce bílého vína (lze vynechat), 4 lžíce plnotučné hořčice (já do ní přidala 1 lžíci staroanglické hořčice), 3 lžíce medu, sůl Na náplň: 10 pl.uzeného, 10pl sýra, 150 g žampionů.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové v marinádě
Recept na Vepřové v marinádě: Krkovici nakrájíme asi na 1,5 cm plátky – ale nedokrojíme úplně!!! Umícháme marinádu, kterou ze všech stran potřeme krkovici – i v zářezech. Zabalíme do alobalu a necháme minimálně 2 hod.(lepší je přes noc) v ledničce. Pak do každého zářezu dáme plátek uzeného, sýra a žampiony. Potřeme olejem a pořádně zabalíme do alobalu – aby během pečení nevytekla šťáva. Ve vyhřáté troubě na 200C pečeme asi 2 hod (podle vaší trouby). V posledních 20 min.alobal otevřeme a dopékáme odkryté – potřeme výpekem. Podáváme s brammbory a oblohou z červeného zelí nebo jen s pečivem.
Poznámka k receptu na Vepřové v marinádě: Určitě čím déle rozležené, tím lepší. Po upečení je výborné i další dny, pokud vydrží
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové v marinádě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 11.12.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 kg krkovice bez kosti vcelku, olej Na marinádu: 3 lžíce citr.šťávy, 4 lžíce bílého vína (lze vynechat), 4 lžíce plnotučné hořčice (já do ní přidala 1 lžíci staroanglické hořčice), 3 lžíce medu, sůl Na náplň: 10 pl.uzeného, 10pl sýra, 150 g žampionů
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové v marinádě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové v marinádě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové v marinádě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|