RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové rolo plněné játry

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové rolo plněné játry, recepty Vepřové rolo plněné játry, Vepřové, rolo, plněné, játry


Recept na Vepřové rolo plněné játry

Recept na Vepřové rolo plněné játry je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřové rolo plněné játry budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
5 plátků vepřového masa (krkovice, kotleta, kýta) 100 g uzeného bůčku (anglické slaniny) 1 vetší cibule 2 - 3 stroužky česneku 250 g drůběžích jater 1 polévková lžíce nasekané petrželky 1 vejce sůl, pepř olej 1 polévková lžíce solamylu 1 červená masitá paprika 10 ks celých fazolek (mražené, čerstvé, sterilované).

Vepřové rolo plněné játry
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové rolo plněné játry

Recept na Vepřové rolo plněné játry:
Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme, opepříme po obou stranách a necháme uležet. Oloupeme si cibuli, nakrájenou na kostičky ji necháme zesklovatět na oleji, přidáme na kostičky pokrájený uzený bůček, orestujeme přibližně 5 - 8 minut, přidáme prolisovaný česnek a odstavíme, po zchladnutí směs dáme do mísy. Na trošce oleje opečeme drůbeží játra, která ponorným mixérem rozmixujeme. Játra přidáme do mísy k uzenému bůčku, cibuli a česneku. Přidáme očištěnou a na kostičky pokrájenou červenou papriku, přidáme lžíci posekané (sušené) petrželky, vejce a promícháme. Směs klademe na plátek masa, přiložíme 2 zelené fazolky a rolujeme závitek. Spíchneme jehlou, párátkem či převážeme kuchyňským provázkem. Připravené závitky opečeme na oleji ze všech stran a vložíme je spolu s výpekem do pekáče, podlijeme 2 dcl vody a přikryté pečeme cca 60 minut při 180°C - 200°C. Na samý závěr si rozmícháme v trošce vody solamyl a výpek zahustit - získáme tím sos, necháme v troubě ještě krátce "probublat". Podáváme s hranolky, rýží, brambory, bramborovou kaší...

Poznámka k receptu na Vepřové rolo plněné játry:
Miriděkuji za slova chvály...občas se něco povede K rolkám ... nebyla by špatná kombinace mrkev - hrášek, ono v původním receptu byla jen ta paprika, já tam pro barvu dala i fazolky, možná by nebyla špatná růžička kapusty. Ty jsi velká šikulka, jistě Tě napadne i jiná myšlenka. Pokud vyzkoušíš, ať doma všem chutná a já se budu těšit na fota Tvá

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové rolo plněné játry, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: cardanka (Jana)
  • Datum vložení: 16.03.2011
  • Počet porcí: 5
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 5 plátků vepřového masa (krkovice, kotleta, kýta) 100 g uzeného bůčku (anglické slaniny) 1 vetší cibule 2 - 3 stroužky česneku 250 g drůběžích jater 1 polévková lžíce nasekané petrželky 1 vejce sůl, pepř olej 1 polévková lžíce solamylu 1 červená masitá paprika 10 ks celých fazolek (mražené, čerstvé, sterilované)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové rolo plněné játry, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové rolo plněné játry - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové rolo plněné játry

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist