Recept na Vepřové ragú na citronovém tymiánu
Recept na Vepřové ragú na citronovém tymiánu je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové ragú na citronovém tymiánu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
½ kg vepřové kýty ½ kg žluté cibule 10 snítek citronového tymiánu ½ litru masového vývaru sůl, citronový pepř, vepřové sádlo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové ragú na citronovém tymiánu
Recept na Vepřové ragú na citronovém tymiánu: Vepřovou kýtu nakrájíme na silnější plátky a následně na kratší nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubší měsíčky. Smícháme s masem a přidáme ze snítek obrané lístky citronového tymiánu. Vše osolíme a opepříme. Po promíchání těchto surovin necháme odležet cca 2 hodiny v chladu. Do pánve Wok si dáme rozpustit dvě lžíce vepřového sádla. Jakmile je sádlo rozpálené vložíme maso s cibulí a za stálého míchání opékáme dokud cibule nezačne lehce zlátnout a maso nejeví známky opečení. Podlijeme vývarem a necháme probublávat. Rozvařující se cibule nám vytvoří lehce zahuštěnou omáčku. Jakmile je maso měkké tak podáváme s vařenou rýží nebo bramborem.
Poznámka k receptu na Vepřové ragú na citronovém tymiánu: když se mi konečně daří pěstovat tymián, tak Colombo přijde s citronovým, to aby se jeden zbláznil - paráááda
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové ragú na citronovém tymiánu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 05.11.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: ½ kg vepřové kýty ½ kg žluté cibule 10 snítek citronového tymiánu ½ litru masového vývaru sůl, citronový pepř, vepřové sádlo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové ragú na citronovém tymiánu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové ragú na citronovém tymiánu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové ragú na citronovém tymiánu
|
|