|
Recept na Vepřová roláda co dům dal
Recept na Vepřová roláda co dům dal je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřová roláda co dům dal budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 a 3/4 kg vepřové kýty, čertovská omáčka, 10 dkg salámu Vysočiny, 3 obyčejné silné párky, 20 dkg tvrdého sýra, 2-3 plátky 1 cm silného salámu luncheon meat (ne konzerva).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová roláda co dům dal
Recept na Vepřová roláda co dům dal: Celou kýtu rozřežeme na jeden velký plát, z obou stran naklepeme, osolíme, potřeme čertovskou omáčkou, poklademe salámem Vysočina a na kolečka nakrájenými párky. Posypeme strouhaným sýrem a na konec poklademe na kostičky nakrájeným salámem luncheon meat. Zabalíme do rolády a zavážeme režnou nití nebo provázkem. Ze všech stran osolíme, dáme na plech, podlijeme vodou a zakápneme olejem. Pečeme při teplotě 200°C asi 1 hodinu. Při pečení poléváme šťávou a podléváme vodou.
Poznámka k receptu na Vepřová roláda co dům dal: Pěkně jsi uvařila+5Na řezu je vidět krásná mozaika
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová roláda co dům dal, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: TheDzanicka (Jana Šedivá)
- Datum vložení: 18.03.2013
- Počet porcí: 12
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 a 3/4 kg vepřové kýty, čertovská omáčka, 10 dkg salámu Vysočiny, 3 obyčejné silné párky, 20 dkg tvrdého sýra, 2-3 plátky 1 cm silného salámu luncheon meat (ne konzerva)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová roláda co dům dal,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová roláda co dům dal - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová roláda co dům dal
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|