|
Recept na Velikonoční roláda
Recept na Velikonoční roláda je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Velikonoční roláda budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
kuřecí steaky, anglická slanina, čabajka, debrecinky, ochucené mleté maso.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Velikonoční roláda
Recept na Velikonoční roláda: Kuřecí steaky osolíme a naklepeme, anglickou a čabajku nakrájíme na plátky a mleté maso jsem připravil jako na klobásníky. Formu na biskupský chlebíček vymažeme sádlem a vyložíme anglickou. Další vrstva je z kuřecích steaků a ty poklademe kolečky čabajky.Nyní vložíme část mletého masa, řádně utlačíme, na něj položíme debrecínky a mírně zatlačíme do mletého masa. Na debrecínky položíme zbytek mleté směsi, opět utlačíme a přečnívající steaky s anglickou přehneme na mleté maso. Pečeme podle množství při 200 stupních asi 60 minut.
Poznámka k receptu na Velikonoční roláda: Zdroj: nechal jsem se inspirovat receptem "Kuřecí tajemství" od Hanulky21. Nejdříve jsem uvažoval o přidání fotografií k Hančinému receptu a nakonec se rozhodl o vložení nového receptu. Posílám poděkování do Orlický hor. A proč Velikonoční roláda? Protože jsem ji pekl včera.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Velikonoční roláda, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jenda1
- Datum vložení: 10.06.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: kuřecí steaky, anglická slanina, čabajka, debrecinky, ochucené mleté maso
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na velikonoční roláda,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Velikonoční roláda - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Velikonoční roláda
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|