|
Recept na V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou
Recept na V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 řízky z krůtích prsou ( nebo kuřecích) sůl olej Pomůcky: hlubší pánev nebo wok hrst hrubých pilin z bukového nebo ovocného dřeva aluminiový tácek na grilování alobal Na křenovou remuládu: 2PL strouhaného křenu nebo krenexu 2PL zakysané smetany nebo jogurtu 1PL majonézy ( nemusí být) 1PL hrubozrnné hořčice 2 kyselé okurky 1 vejce natvrdo kopr sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou
Recept na V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou: Krůtí řízky osolíme a potřeme lehce olejem. ( Fotopostup) Na dno pánve si dáme piliny, přes ně vložíme upravený hliníkový tácek, který potřeme olejem a na něj pak maso. Utěsníme alobalem a dáme na vařič ( zapneme digestoř, ale kouří to opravdu malinko, tak se nemusíte bát). Necháme rozpálit a pak stáhneme teplotu na polovinu a necháme cca 10 minut udit. Pak opatrně otevřeme, rychle obrátíme maso, aby nám kouř nevyprchal a stejnou dobu ještě udíme. Maso vyjmeme, zabalíme do alobalu a vložíme ještě na 10 minut do rozpálené trouby dojít. Na marinádu si smícháme křen, smetanu, majonézu, hořčici, posekané vejce a okurky, kopr a osolíme, opepříme.
Poznámka k receptu na V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou: Funguje to perfektně, nemusíte se bát. Udíme takto i lososa a je to bezkonkurenční chuť. http://www.toprecepty.cz/recept/21081-losos-vyuzen... Jako přílohu jsem měla http://www.toprecepty.cz/recept/26845-babovicky-z-...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 22.06.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 2 řízky z krůtích prsou ( nebo kuřecích) sůl olej Pomůcky: hlubší pánev nebo wok hrst hrubých pilin z bukového nebo ovocného dřeva aluminiový tácek na grilování alobal Na křenovou remuládu: 2PL strouhaného křenu nebo krenexu 2PL zakysané smetany nebo jogurtu 1PL majonézy ( nemusí být) 1PL hrubozrnné hořčice 2 kyselé okurky 1 vejce natvrdo kopr sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na v pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|