RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou, recepty V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou, V, pánvi, vyuzená, krůtí, prsa, křenovou, remuládou


Recept na V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou

Recept na V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 řízky z krůtích prsou ( nebo kuřecích) sůl olej Pomůcky: hlubší pánev nebo wok hrst hrubých pilin z bukového nebo ovocného dřeva aluminiový tácek na grilování alobal Na křenovou remuládu: 2PL strouhaného křenu nebo krenexu 2PL zakysané smetany nebo jogurtu 1PL majonézy ( nemusí být) 1PL hrubozrnné hořčice 2 kyselé okurky 1 vejce natvrdo kopr sůl, pepř.

V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou
Zvětšit obrázek

Recept na V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou

Recept na V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou:
Krůtí řízky osolíme a potřeme lehce olejem. ( Fotopostup) Na dno pánve si dáme piliny, přes ně vložíme upravený hliníkový tácek, který potřeme olejem a na něj pak maso. Utěsníme alobalem a dáme na vařič ( zapneme digestoř, ale kouří to opravdu malinko, tak se nemusíte bát). Necháme rozpálit a pak stáhneme teplotu na polovinu a necháme cca 10 minut udit. Pak opatrně otevřeme, rychle obrátíme maso, aby nám kouř nevyprchal a stejnou dobu ještě udíme. Maso vyjmeme, zabalíme do alobalu a vložíme ještě na 10 minut do rozpálené trouby dojít. Na marinádu si smícháme křen, smetanu, majonézu, hořčici, posekané vejce a okurky, kopr a osolíme, opepříme.

Poznámka k receptu na V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou:
Funguje to perfektně, nemusíte se bát. Udíme takto i lososa a je to bezkonkurenční chuť. http://www.toprecepty.cz/recept/21081-losos-vyuzen... Jako přílohu jsem měla http://www.toprecepty.cz/recept/26845-babovicky-z-...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: 1974andrea
  • Datum vložení: 22.06.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 2 řízky z krůtích prsou ( nebo kuřecích) sůl olej Pomůcky: hlubší pánev nebo wok hrst hrubých pilin z bukového nebo ovocného dřeva aluminiový tácek na grilování alobal Na křenovou remuládu: 2PL strouhaného křenu nebo krenexu 2PL zakysané smetany nebo jogurtu 1PL majonézy ( nemusí být) 1PL hrubozrnné hořčice 2 kyselé okurky 1 vejce natvrdo kopr sůl, pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na v pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist