Recept na Uzené maso v hořčičné omáčce
Recept na Uzené maso v hořčičné omáčce je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě Uzené maso v hořčičné omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
450 g libové uzené krkovice 4 vrchovaté lžíce mouky 3 lžíce dijonské hořčice se zeleným pepřem 1 kelímek smetany na vaření (12%) 1 l zeleninového vývaru 4 lžíce másla cibule sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Uzené maso v hořčičné omáčce
Recept na Uzené maso v hořčičné omáčce: Cibulku nakrájejte na drobno a v hrnci orestujte na másle. Přidejte mouku, osmažte do růžova, přilijte vývar a metličkou rozmíchejte. Do takto připraveného základu, přidejte hořčici, promíchejte, přeceďte nebo rozmixujte tyčovým mixérem, vlijte smetanu a ještě krátce povařte. Uzené maso nakrájejte na nudličky (popř. kostičky, plátky) a zprudka je nasucho na nepřilnavé pánvi opečte. Osmažené maso vložte do omáčky, promíchejte, ochutnejte a případně dochuťte solí. Podáváme s kynutým knedlíkem.
Poznámka k receptu na Uzené maso v hořčičné omáčce: http://recepty-online3.webnode.cz/recepty/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzené maso v hořčičné omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Iness
- Datum vložení: 29.03.2013
- Počet porcí: 4 osoby
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: 450 g libové uzené krkovice 4 vrchovaté lžíce mouky 3 lžíce dijonské hořčice se zeleným pepřem 1 kelímek smetany na vaření (12%) 1 l zeleninového vývaru 4 lžíce másla cibule sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzené maso v hořčičné omáčce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzené maso v hořčičné omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzené maso v hořčičné omáčce
|
|