Recept na Uzené maso dušené v celeru
Recept na Uzené maso dušené v celeru je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Uzené maso dušené v celeru budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g uzeného masa 80g celeru 40g mrkve 40g petržele 1 cibule 250ml kyselé smetany 1 lžíce hladké mouky 4 zrnka pepře 4 zrnka nového koření 2 lžíce oleje sůl pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Uzené maso dušené v celeru
Recept na Uzené maso dušené v celeru: Petržel a mrkev jemně nastrouháme, celer pokrájíme na hrubší nudličky. Na oleji zpěníme posekanou cibuli, vložíme maso a ze všech stran zprudka opečeme. Nakonec orestujeme i připravenou zeleninu, podlijeme vodou, přidáme koření a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, omáčku zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku a povaříme. Maso na talíři přelijeme omáčkou a podáváme s dušeným celerem a bramborami nebo bramborovými gnocchi.
Poznámka k receptu na Uzené maso dušené v celeru: Zdroj: Kniha 2000 nejlepších receptů z české a zahraniční kuchyně.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzené maso dušené v celeru, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bahula
- Datum vložení: 31.03.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500g uzeného masa 80g celeru 40g mrkve 40g petržele 1 cibule 250ml kyselé smetany 1 lžíce hladké mouky 4 zrnka pepře 4 zrnka nového koření 2 lžíce oleje sůl pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzené maso dušené v celeru,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzené maso dušené v celeru - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzené maso dušené v celeru
|
|